Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuchaMatka

Jak przytyć karmiąc piersią?? POMOCY!

Polecane posty

Gość SuchaMatka

Jak w temacie,karmię ponad 5 mcy,jestem juz chuda jak patyk,waze 4 kg mniej niz przed ciaza,nie podobam sie ani sobie ani mojemu facetowi... Udalo Wam sie przytyc po zakonczeniu karmienia? W jakim tempie przybieralyscie?

Gość gość
Mam ten sam problem tylko ze ja już nie karmię. Moja waga jest tragiczna, wygladam bardzo źle. Mam mniej o jakies 5 kg niz przed ciąża i bardzo chcialabym przytyc. U mnie problemem jest tez to że nie mam apetytu, a jak sie denerwuje to juz w ogole mnie zaciska i nie moge jesc. Chciałabym zajadac stres, tak jak inni.

Gość gość
Masz fajnego i wspierającego męża skoro mówi Ci, że mu się nie podobasz bo masz złą wagę.

Gość gość
O nieee dziewczyny piszcie czy udalo Wam sie przytyc po skonczeniu karmienia czy tak jak u Kolezanki wyzej Wasza waga stoi w miejscu?

Gość gość
Ja karmie dwa miesiące i waga cały czas spada.. Już 7 kg mniej niż przed ciążą. Jeszcze troche i waga wskaże 40 kg. Apetyt też coraz mniejszy... Najwidoczniej taka nasza uroda.

Gość gość
To ja mialam odwrotnie,na poczatku nie mialam apetytu-organizm korzystal z zapasow z ciazy i sprzed. A teraz gdy moje rezerwy zostaly wyczerpane,to jestem stale glodna. Dlatego ciekawi mnie jak to bylo u innych mam po zakonczeniu karmienia. Obecnie jem 6x dziennie.