Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W mojej 40 tysięcznej wiosce są następujące markety

Polecane posty

Gość gość

Biedronka Lidl Carrefour Tesco Netto Polomarket Kaufland Market Lewiatan Żabki x z innych ciekawych są również: Mc Donald Market budowlany OBI KFC Media Expert Vobis Neonet Mix elektronix RTV EURO AGD JYSK Avans ale teraz przerobili go na drugie media expert Są 4 galerie handlowe z czego dwie naprawdę duże, w jednej jest właśnie OBI, Media Expert, Carrefour taki mniejszy (bo w innej części miasta jest normalny duży hipermarket Carrefoura), mnóstwo sklepików odzieżowy te wszystkie CCC, Nike, Reeboki, Adidasy, Cropy Housy, reserved itp itd pare punktów gastronomicznych w tym jakaś podróba KFC, kebab - zapienki hanburgery itp, restauracja EFEZ i jakaś kawiarnia-lodziarnia a druga jeszcze większa ma też te wszystkie odzieżowe + prawdziwe KFC, Mc Donald, też jakieś tam kebaby, kawiarnie itp do tego 8 torowa kręgielnia, Kino 3 salowe, chyba Helios albo jakoś tak to sie zwie, klub dyskoteka z trzema salami (jedna disco, druga jakiś trance techno, a trzecia rock metal na zmiane z hip hopem rapem, restauracja jeszcze jakaś, no i w wp**du mniejszych sklepików dodatkowo w mieście mamy komunikacje miejską, sygnalizacja świetlna w praktycznie całym mieście, mamy też przepiękny park miejski wraz ze skateparkiem, aquapark, tor gokartowy superancki, do tego mini zoo, ale naprawdę dużo zwierząt tam mają nawet niedzwiedzie i tygrysy, do tego mamy też tor motocrossowy na ktorym bardzo często rozgrywają eliminacje mistrzostw polski w enduro i motocrossie, do tego przy granicy miasta mamy bardzo duże jezioro (jedno z większych polsce w pierwszej 20stce) z wieloma ośrodkami turystycznymi, wielkie molo i marina dla jachtów mnóstwo ich tam teraz stoi i żaglówek, łodzi motorowych, skuterów wodnych, kajaczki, rowerki wodne, łódki, do tego przy plaży jest 6 dużych boisk do siatkówki plażowej, strzelnica miejska, 2 korty tenisowe i boisko do piłki nożnej ORLIK i drugie do koszykówki, oj długo jeszcze mógłbym wymieniać, miasto tętni życiem... No i co? i po co mi mieszkać w jakimś tam kilkuset tysiecznym miescie czy innej warszawskiej metropolii? zarobić tam sie więcej i tak nie zarobi a przynajmniej koszty utrzymania niskie, a poza tym ja tam wcale nie chce iść do żadnego większego miasta, tu mam wszystko czego potrzebuje, kocham to miasto! Wie ktoś o jakiej miejscowości mówie? (nie! nie jest to Namysłów:D)

Gość gość
Ostróda.

Gość gość
Ostróda nie ma 40 tys mieszkańców, a to moje ma 40500 północna część Polski

Gość gość
prawik a tobie sie warszawka czy poznań śni po co człowieku, po co...

Gość gość
Bydgosz?

Gość gość
Pewnie Turek.

Gość gość
Bydgoszcz to ma 360tys Turek niecałe 30tys podpowiem że jest miejscowość z województwa pomorskiego

Gość gość
no dobra jeszcze jedna podpowiedz drużyna piłki nożnej z tego miasta gra w 1 lidze

Gość gość
Chojnice?

Gość gość
Sklepow (po polsku mowi sie: SKLEP a nie "market") macie duzo, ale chyba wszystkie sa male?