Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka111111

aplikacja tampona

Polecane posty

Gość elka111111

Hejka. Mam 20 lat. Jutro jadę nad wodę, ale mam problem, ponieważ dzis rano dostałam okresu. Kupilam wczesniej tampaxy z aplikatorem i OB mini, bo wiedziałam, że będę musiała nauczyć się ich używac. Od rana próbuje je sobie zaaplikować. Nie czuję się przy tym spięta, a mimo to nie mogę ich tam wepchnąć. Czuję pieczenie przy każdej próbie, czekam aż mi przejdzie i znow probuje. Czuję opór już na samym starcie, bol i pieczenie. Manewruje nim w rózne strony przekrecam, ale on dalej nie chce isc. Dodam, że jestem jeszcze dziewicą i nigdy nie próbowałam nic tam kombinować. Brzydzę się tej krwi już. Czy coś ze mną jest nie tak? Zurzyłam już pół opakowania i nawet w polowie nie udało mi się wepchnąć, jestem zalamana . Dziewczyny po 13 lat ich uzywaja, a ja stara krowa mam problem :((

Gość gość
Znajdź sobie pomagiera co ci włoży.Tak jest jak się trzyma cnotę.

Gość gość
Ja mam 35 i używam tylko tamponów z aplikator. Kupuję zawsze facelle w rossmanie, nie wiem jak wyglądają innych firm. Te moje są w plastikowej osłonce którą wkładasz gdzie trzeba, przesuwasz dwie części względem siebie - tampon zostaje w środku, a rurka w ręku. Na opakowaniu jest instrukcja. Bez tarcia,bez bólu, w odpowiednie miejsce.

Gość gość
Podczas okresu nie chodzimy bo się zakazisz nawet najlepszy tampony nie zabezpieczy prze syfem w wodzie!

Gość gość
Tampony powodują stany zapalne w pochwie tylko podpaski i to z naturalnych surowców!

Gość gość
Pozbyj się balastru i wszystko bedzie w porządku.