Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola0627

Tesciowa a Facebook

Polecane posty

Gość karola0627

Witam Was! Zaczne od tego, ze ja osobiscie korzystam z Facebooka malo, mieszkam za granica I uzywam go glownie do kontaktu z rodzina I przyjaciolmi, sporadyczne zdjecia z wakacji itd. Moja tesciowa lubi sie chwalis na Facebooku roznymi rzeczami. Jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to odrazu chciala pisac, ale ja prosilam zeby tego nie robila bo to jest prywatna sprawa, I nie mam zamiaru sie dzielic tym z obcymi ludzmi, tylko najblizszymi. Oczywiscie prosila, blagala wiec jej powiedzialam ze ok ale zeby nas nie oznaczala. Moje pytanie do Was jest takie. Jak jej teraz na spokojnie wytlumaczyc, ze nie zycze sobie zdjec mojego dziecka na Facebooku? Tesciowie mieszkaja daleko wiec zdjecia bede musiala im wysylac regularnie. Nie chce robic zadnej afery ale nie jestem pewna czy ona to zrozumie ze ja sobie tego nie zycze. Poradzcie cos. Z gory dziekuje!

Gość gość
Opowiedz jej jakieś historie o pedofilach którzy właśnie na facebooku wyszukują zdjęcia dzieci, fajnie jakbyś jeszcze jakieś artykuły na ten temat znalazła w internecie, im drastyczniejsze tym lepiej. Może to dotrze do jej wyobraźni

Gość gość
Witaj. Ja nie mam fb. Ale moja szwagierka i owszem. Tez byłam w takiej sytuacji. Tylko ze ja juz urodziłam przyszła szwagierka na pstrykala zdjęć wszystko fajnie i poszła. Po jakichś 5 godzinach zaczęły się telefony od znajomych ....... Wkoncu zapytałam jedna koleżankę zdać juz wie a ona że z Fb bo moja szwagierka je umieściła. Zadzwoniłam do męża i mówię że jesteśmy na fb i ze ja sobie nie życzę żeby mnie ktoś po porodzie oglądał i dziecko. Moja matka wnuka niewidziala a obcy ludzie tak! I że nawet nie zapytała czy może. Mąż ja zrabał i zdjęcie usunęła juz po fakcie. Także autorko postaw się i nie pozwól sobie na takie cyrki. Powodzenia. I sorki za błędy.

Gość gość
Dzieki, bede o to walczyc jak lwica na pewno. Mam tylko nadzieje ze jakas afera z tego nie wyjdzie bo ja cierpliwosci do niej nie mam za grosz :P

Gość gość
Rozumiem ze to będzie jej wnuczek lub wnuczka ale ludzie trochę okłady. Ciekawe co ona by zrobiła gdybyś ty np na fb pokazała jej majtki bez jej zgody. Nie daj się. I mąż też niech cię poprze.

Gość gość
Ogłady miało być :-)