Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sylwetka do oceny

Polecane posty

Gość gość
wszystko zaslonilas suknia. pokarz sie w bikini bo tak to wiesz

Gość gość
Nic nie widać, nie widać czy z przodu też dobrze lezy,może to fart a nie fajna figura, takim zdjęciem to można się dowartosciowac na chwilę

Gość gość
Zostań moją żoną

Gość gość
Widać że fajna sunia.

Gość gość
I co z tego że jesteś wykształcona? jesteś biedna jak mysz kościelna :D prawie każdy imbecyl ma wyższe wykształcenie i co? pracują na kasie w biedronce czy mcdonaldzie :D porównaj facet w twoim wieku zarabiający 20 000zł netto miesięcznie

Gość gość
Eh, autorko współczuję Ci glupoty, widać że masz mentalność awansowanego wiesniaka

Gość gość
nie lubie blodynek widać, że pewnie jakaś paskudna baba i niedziewica

Gość gość
Wyższe wykształcenie dziś może mieć każdy... i taka figure jak Ty też. No może poza niepełnosprawnymi ;).. Oko nie bieleje, serio.

Gość gość
śmieszą mnie kolesie, którzy zobaczą ładną dziewczynę (czy wręcz fragment sylwetki) na zdjęciu i od razu ślinią się "skąd jesteś/czy jesteś sama". sorry, ale to jest zaczynanie znajomości zupełnie od dupy strony. oczywiście nie sugeruję tutaj, że autorka chce zacząc tutaj z kimkolwiek znajomość - chodzi mi o podejście tych desperatów.

Gość gość
na jeden raz moze byc,wolę seksowne nie takie zwykle,ślinia się prawiczki o których autorka napisała w 1 poście, wejdźcie na ero tam najwięcej zdjęć i dopiero widać ilu tutaj desperatow

Gość gość
Napisz do mnie warszawa/londyn slonce. 31 lat kafeteriusz@wp.pl

Gość gość
po drugie blondynki zazwyczaj są brzydkie rzadko można spotkać ładną

Gość gość
pytanie czy autorka jest dziewicą i czeka z tymi sprawami do ślubu

Gość gość
tak jest,liczy się czy kobieta jest piekna po wstaniu z łóżka, a nie z tą całą oprawą w postaci fryzury,mejkapu,z kilkunastu partnerek Polek ( podobno najpiękniejszych kobietach na ziemi ) tylko jedna wygląda rano jak człowiek, a dowiedziałem się ze ma ojca ukrainca,to też ma wpływ napewno

Gość gość
Ale Cię atakują te pasztety. Masz piękną figurę.

Gość gość
nie pasztety,bo jestem facetem i mam piekniejsza kobiete ,autorka nie powala,moze jakis pryszczatych prawiczkow i owszem

Gość gość
wyglada na to ze masz murzynski tylek czyli gruby ale aby ocenic dokladnie trzeba zdjecie w czyms innym niz sukienka do kostek.

Gość gość
Tu autorka "Ale chuda ty czy coś jesz? Przytyj coś " Zdecydowanie nie jestem szczególnie chuda. Ostatnio przytyłam 2 kg i z powrotem zapisuję się na fitness. "takie chamskie komentarze moglabys sobie odpuscic" Jakie konkretnie? "pokarz sie w bikini bo tak to wiesz " Nie pokażę się w bikini. Głupia nie jestem. :) "jesteś biedna jak mysz kościelna " Czyżby? Skąd to przeświadczenie? " prawie każdy imbecyl ma wyższe wykształcenie" Nie napisałam, że mam wyższe wykształcenie. Napisałam, że jestem wykształcona bez wdawania się w szczegóły. "Prawie każdemu imbecylowi" bardzo daleko do mnie. Pozdrawiam! :) " porównaj facet w twoim wieku zarabiający 20 000zł netto miesięcznie " Nie imponuje mi ta kwota. "Eh, autorko współczuję Ci glupoty, widać że masz mentalność awansowanego wiesniaka " Bo? "Wyższe wykształcenie dziś może mieć każdy... i taka figure jak Ty też." W pełni popieram. Wszyscy na fitness! :) "na jeden raz moze byc" Miło mi bardzo! :P "Napisz do mnie warszawa/londyn slonce. 31 lat " Za dużo lat! :) "pytanie czy autorka jest dziewicą i czeka z tymi sprawami do ślubu " Oczywiście, że nie czeka! :D "Ale Cię atakują te pasztety. Masz piękną figurę. " Dziękuję bardzo! :*

Gość gość
"jestem facetem i mam piekniejsza kobiete" Przecież nie pokazałam twarzy... "wyglada na to ze masz murzynski tylek czyli gruby" Jest dość odstający, ale nie jest gruby, co widać na zdjęciu od tyłu, a nie z boku.

Gość gość
Nic specjalnego. Pewnie jesteś mloda i zadufana w sobie. W Wawie pełno pięknych kobiet. Albo na pomorzu.mmm...

Gość gość
Tu autorka. Ależ ja też uważam, że nic specjalnego. :)

Gość gość
jeszcze nie czeka z seksem do ślubu zdzira niedziewica

Gość gość
31 lat stary chyba zartujesz .masz 25 lat

Gość gość
Zamilcz już, głupi prawiku

Gość gość
Z 18tkami sie umawialem a ty mi o starosci wyjezdzasz zal.pl

Gość gość
ja absolutnie rozumiem autorkę, że 30 latek dla niej może być za stary...przeciętny 30 latek zaczyna mieć już niestety brzuszek piwny i łysinkę. sama mam 30 lat i dla mnie 35 latek to niestety stary dziad...

Gość gość
Figury nie widać, widać tylko że jesteś niska i masz płaskie poślady. Włosy cienkie i nieciekawie. Ogólnie 6/10.

Gość gość
ps. skoro umawiałes się z 18tkami to widać, na czym oparte były te związki...one cieszyły się, że im piwo postawisz, a ty...wiadomo, co z tego miałeś ;) ciekawa jestem, o czym rozmawialiście...

Gość gość
płaskie poslady? haha, akurat tyłek ma fajny. czy teraz naprawdę trzeba mieć kuper jak kim kardashian - tak, żeby na nim kufel z piwem postawić?

Gość gość
Głupki i naiwniacy :-D na pierwszym foto wypieła zad do przodu, stąd ta wypukłość :-D na drugim stoi prosto i płaska dupa... oj nieudane oszustwo dla wpawionego oka ;)