Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ciekawski

Zglosiliscie kiedys kogos z forum na policje?

Polecane posty

Gość gość_ciekawski

Czesto pojawiaja sie tu glupie tematy, a takze mnostwo obrazania, czy domniemani samobojcy. Czy ktos z was zglosil kiedys serio kogos z forum na policje? Jak sie to skonczylo?

Gość gość
gggb kiedyś koterbe, ale sprawę olali :D w sumie się nie dziwie co policje odchodzą psychopaci na durnym forum

Gość gość
Tyle, ze policja nie dziala tak szybko, jak zglosila to oni musza wszczac dochodzenie, w toku ktorego ustala czy doszlo do naruszenia dobr osobistych. Sprawa pewnie jest w toku :)

Gość gość
gość dziś GGGB/HIM cmoknij mnie w kan chu‪ja:)🖐️ K-ce

Gość gość
Ja byłam i nie przyjęli zgłoszenia, bo Pan policjant po rozmowie ze mną stwierdził, że jako gość jestem nie wiadomo kim. Gdyby to było na facebooku to co innego. Sprawa jest wtedy z powództwa cywilnego. Adwokat musi sporządzić akt oskarżenia, trzeba mu zapłacić 400zł i potem wpłacić wadium do sądu kolejne 400 zł. Następnie płacić papudze za każda rozprawę 500 zł Dalam sobie spokój...

Gość gość
Slowianin dostales wezwanie na policje?

Gość gość
Znajoma zgłaszała jakieś wredne babsko, bo ją wyzwała na tym forum, poszło o koty i policja jej dała do zrozumienia, że są poważniejsze sprawy, w sumie ośmieszyła się kobiecina. Druga sprawa nie dotyczy tego forum, smarkacz robił sobie bekę i wkręcał ludzi, że się znęca nad psem i kotem, zgłoszono, namierzyli i okazało się, że nie ma zwierząt w domu. Policja kazała rodzicom go ukarać i zaprowadzić do psychologa. Policja traci czas na głupoty przez nadgorliwych i obrażalskich. Jak chcesz się z kimś sądzić o pierdoły, musisz mieć czas i pieniądze, ta zabawa trochę kosztuje. Sąd to nie instytucja charytatywna

Gość gość
GGGB nie zgłaszała kotarby k-ce tylko sysia go zgłosiła.:D

Skąd, te robale z inteligencją małpy wierzące w zmyślone książeczki nie potrafią przewidzieć że pod moim nickiem mogły pisać różne osoby i żadna się nie przyznałaby. Oni by chcieli inkwizycje ale mogą co najwyżej dostać buta na ryj i błogosławieństwo.

Gość gość
Bo jeżeli pisze się jako "gość", a nie jako "Jan Kowalski", i ktoś cię obraża, to nie da się udowodnić że obraża ciebie jako Jana Kowalskiego. A co sprawcy, to namierzenie adresu IP, nie jest jednoznaczne z ustaleniem sprawcy. Bo pod danym adresem może mieszkać więcej niż jedna osoba, więc ktoś jeszcze musi się przyznać do napisania danego wpisu na forum (chyba że jest tylko jeden komputer, z którego korzysta tylko jedna osoba). Weźmy wspomnianego smarkacza od zwierząt. Pewnie się przyznał. Ale gdyby poszedł w zaparte że to nie on, to nic by mu nie udowodnili (o ile wyczyścił w przeglądarce komputerowej historię przeglądanych stron).

Gość gość
Teraz piszą z laptopa, tabletu, telefonu i raczej każdy ma własne graciarstwo. U nas w domu każdy ma swój, kto to widział mieć z kimś laptopa do spółki. To nie jest dobry pomysł ☺

Gość gość
Ja zglosilam klka tematow na hejtstop. Niektore zostaly odrzucone, bo oni sie nie zajmuja pomawianiem np papieza.

Gość gość
A dostales wezwanie na policje slownianin?

Gość gość
Czyli tak, ale sie nie przyznales. Ale czy nie jest tak, ze musisz wtedy wskazac inna osobe, ktora jest z tego samgeo domu?

Dziecko ile ty masz lat? Napisałem ci że nie, i po drugie to nie inkwizycja. Ten co zgłaszał tego nie wiedział dlatego jest tępym śmieciem.

Gość gość
nikt nie jest anonimowy a pozatym każdy nasz ruch się zapisuje

Gość gość
A dlaczego jestes taki wulgarny>

Gość gość
jesli ten powyzszy filmik z 13;14 obejrzycie to dajcie komentarze

Gość gość
Dajcie komentarze pod moim filmikiem

Gość gość
nie, nie obejrzę i nie dam