Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto najprzystojniejszy jak na razie facet na Kafeterii

Polecane posty

Gość gość
za to twarz -1/10 🖐️

Gość gość
to Grzesiu, już kiedyś było... ciałko fajne, nie powiem :)

Gość gość
nie jest źle, mój stary jest o wiele brzydszy niestety:O

Gość gość
Jakby trochę poćwiczył, mogło by być całkiem nieźle, predyspozycje są...

Gość gość
Kotarbaaaaaaaa :-D

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś te same ip. 🖐️ Kotara jesteś żałosny. Temat też twój.:D A ten tekst że mój mąż/stary wygląda o wiele gorzej/jest brzydszy, pisałeś regularnie już parę razy pod swoim zdjęciem więc zmień płytę tak samo jak z tym masz pecha.:D

Gość gość
Wyglądasz jak napompowany a cycki jak napalona malolata

Gość gość
Rzeczywiście takie sterczące blisko siebie cyce

Gość gość
widzę, że him ma dalej obsesje na moim punkcie :) teraz zdziro wyglądam dużo lepiej niż dwa miesiące temu wiem, że już cieknie ci po nogach na samą myśl o moim sterczącym żylastym penisie, niestety nie dla psa kiełbasa a, ty osobiście zawsze byłaś i będziesz dla mnie pasztetem, sorry, ale to prawda jak widze twoje zdjęcie, to mam obrzydzenie:O🖐️ K-ce

Gość gość
On jest krypto-gejem. Ostatnio już nawet oficjalnie do facetów uderza i homo-sex proponuje

Gość Jurasek
Stanął mi.:)

Gość Jurasek
Jestem twoim fanem. 😍 Może zostawisz do siebie kontakt? :)

Gość Jurasek
Jakby co to pasyw czy aktyw? :)

Gość gość
wszystkie ostatnie 5 postów napisała HIM to samo IP

Gość gość
gość dziś hahaha nie ośmieszaj się Kotarba, nie masz uprawnień moda żeby widzieć IP. 🖐️

Gość gość
To nie HIM, tylko pedalek Zmij. To on ma taki debilny tekst ze niby widzi wszytkich IP. Kiedys tak wyhejtowal jakiegos dziadka, mysli ze kazdy sie na to nabiera. To peesuds korposzczur na swa strzaly:D

Gość cynamonowy sen
postura może być, ale twarzy nie widać, więc nie wiadomo, czy przystojny

Gość Jurasek
Kim jest him? :)

Gość gość
dwa szczaly:)

Gość gość
HIM to jest największa bladź w histroi tego portalu. Chora na psychoze wariatka która codziennie około 2 w nocy wyznaje sama sobie miłość z różnych jej projektów. W ten sposób nadrabia fakt, że ma stracone życie, przez to, że jako 17 letnia puszczalska wywłoka dawała lać w siebie kolesiowi który zmalował jej dwójkę mutantów, a potem kopnął ją w tyłek i od niej uciekł. Z resztą HIM strasznie nie lubiała jego, matka, czyli jej teściowa. Teraz siedzi wiecznie w domu z depresją i żeruje na świadczeniach na dzieci, taka własnie to matka...:O

Gość gość
Dodam jeszcze że uprawiała seks z kilkoma kafeterianami pisząc, że jest dzeewką i szmatą, żeby napluć na nią i wytarmosić za kudły. Mogę dać dowody jeśli ktoś chce

Gość gość
przez to, że jako 17 letnia puszczalska wywłoka dawała lać w siebie kolesiowi który zmalował jej dwójkę mutantów x matematyka się kłania Kotarrrbaaaa :D ona urodziła 1 bękarta jak miała 17 lat, czyli gach jej zmalował jak miała 16. i nic się nie nauczyła, bo po 2 latach koleś jej drugiego bękarta machnął, (po czym kopnął w doopę) dlatego poza gimbazą nie ma żadnej szkoły skończonej

Gość gość
to, że ona nie ma nawet zawodówki to ja wiem. Kóorwa masakra co za tuman ja piertolę :O:O:O Siara na maksa i ona chce mieć normalne życie ??? jakim cudem sie pytam ? Będzie siadziała na swojej śmierdzącej dóópie i doiła pieniądze ze swoich własnych dzieci z ich ojca i z naszych podatków:O To jest prawdziwa patola.w czystej postaci ! Jesteś zerem i śmieciem HIM !

Gość gość
ale świrować z kolesiami z fotki i sie pindżyć dla nich cykac co rusz nowe fotki, to tak, to potrafi ! Czuje się wtedy jak ryba w wodzie, zamiast dzieciom coś kupić to za całe alimenty sobie ostatnio łachu nakupiła, a potem nowy telefon, w dodatku codziennie chla na umór, też za pieniądze należące się jej dzieciom :O

Gość gość
EWELINA TY KURWO P********A :D

Gość gość
a ja dodam, że HIM czyli GGGB już od dawna jest spalona na kafeterii :):D

Gość gość
No tuman, bo jak się za gowniarza myślało piczą zamiast głową to tak jest. Jej niestety nic nie nauczyła pierwsza wpadka. Powiem Ci Kotarrrbaaaa, że jak chodziłem do liceum, to mieliśmy tzw. zespół szkół czyli ogólniak był w tym samym kompleksie co gimbaza. I bywały przypadki gdzie gowniary z gimby zaciążały, ale po latach z tego co słysze nieraz, to zdecydowana większość się ogarnęła, po wpadce robiły zaocznie szkołe, potem studia i teraz normalna praca i rodzina. a HIM, cóż, jej poziom każdy widzi... :-O