Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto najprzystojniejszy jak na razie facet na Kafeterii

Polecane posty

Gość gość
GGGB czyli HIM ty pijaczko !

Gość gość
HIM czyli GGGB (i nie p********e mi więcej, że to nie jest GGGB) już się nie ogarnie, bo ona pochodzi z patologicznej rodziny, ojciec chla, matka chla, jest to wielodzietna rodzina. Siedzi starym na głowie z tymi bachorami, bo nie ma gdzie pójść. Pewnie już dawno pojechałaby do jakiegoś Berlińskiego burdla popuszczać szparska, ale starzy pewnie nie chcą jej bękartów niańczyć,założe się, że tak jest...

Gość gość
Niestety Kotarrrbaaaa ale bardzo, ale to bardzo dużo takich dziuń zwykle spada na 4 łapska. Ostatecznie poznają jakiegoś zakompleksionego prawika z bogatej rodziny, osaczają, zmanipulują i na sam koniec żerują na przygłupie, który ma zaciesz, że żonka jako tako wygląda, a nie jest 120 kilogramową pokraką z tłustymi włosami i w okularach Stępnia z 13 posterunku.

Gość Jurasek
kotarba chce ci odciągnąć. 😍

Gość gość
a swoją drogą to pamiętasz Kotarrrbaaaa jak się żaliła że ten jej cały D. czy jak mu tam było, nie chce jej posuwać? że nie staje mu przy niej? :D mam teorie dlaczego :D i to tak na serio, bez napinki że HIM paskudna itp. bo z wyglądu to nie oszukujmy się, ale jest ok. ale powiem tak, każdego faceta odrzuci, nawet najpiękniejsza kobieta, gdy ...śmierdzi!!! :O:O:O:O:O zresztą ma grzyba w pokoju, jest z pijackiej rodziny, na pewno wali od niej jakąś stęchlizną albo jakimś innym kocim moczem, tak że facetom dlatego opada jak są blisko niej :D

Gość gość
Pamiętam, że pisala, że ukuł ja palcem w psiochę, a jeśli chodzi o jej wygląd autentycznie totalnie nie mój typ, jak bym jej nie ruszył, a na samą myśl o jej zryciu robi mi sie nie dobrze. Mam bardzo dobra intuicję i potrafię świetnie kojarzyć fakty i jestem pewien, że wszystkie wymieniane tutaj jej projekty, są jej autorstwa. Pisząc poważnie jakieś 4 lub 5 osób potwierdziło zbieżnośc faktów na temat powiązanych nicków gggb, zbereźnika i jednego z kont moon z HIM metr60 to też ona. Z resztą nie chce mi się już o tym pisac, chóój z nią

Gość gość
Nie Twój typ, ok i ja to rozumiem, ale obiektywnie źle nie jest, choćby w porównaniu do niektórych "piękności" których zdjęcia tu wypływały. A koleś tylko ledwo ją palcem ukuł :D:D:D:D:D Panna na bank jest niedomyta i śmierdzi, więc jak się zbliżył to mu się niedobrze zrobiło, dlatego odpuścił :D logiczne :D

Gość gość
Ale gggb to nie him.:O

Gość gość
Żmij widzę polubił się z kotarbą.:O

Gość gość
pisząc całkiem obiektywnie, taki problem wstawić byle fotę przez gggb, żeby uciąc spekulacje ?? wierzcie mi, że ona tak mnie nienawidzi, że już dawno by to zrobiła, choćby po to, żeby mnie ośmieszyć, jednak tego nie robi... Myślcie, co chcecie, ale HIM jest dobra w zmienianiu stylów, co jak co ale to potrafi i tylko nie liczni, ją rozpoznają, a ja jestem wśród tych osób...

Gość gość
Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego, że HIM jest chora, ona sama też nie jest tego świadoma i to jest jej największy dramat, a także jej najbliższych, bo oni cierpią z tego powodu. Za to większośc ludzi wie o tym, że ona od lat siedzi na kafeteri od samego rana do późnej nocy, miała tutaj tyle nicków, że nawet ona sama już nie wie ile. Czasem gdy dostaje głupawki, odpisuje sama sobie z różnych nicków, zmieniając style, najczęściej robi to gdy jest nachlana późnym wieczorem, tak było kiedyś ze zebereźnikiem, moonem, oraz gggb. Od pół roku gdy nasiliły się hejty na nią, obrała taktykę atakowania z gościa i stała się bardziej uważna, ale zbyt wiele faktów zostało wyłapane, nie tylko przeze mnie. Największym jej błędem jednak było to, że jako GGGB zaczęła oficjalnie spotykać się ze zbereźnikiem i zostali parą. Pomysł niczym z telenoweli Brazylijskiej... Skąd uroiła sobie ten scenariusz, nie mam pojęcia i nie nadążam za tym, myślę, że psychiatra postawiłby tutaj właściwą diagnozę, tego zachowania. Ponad to przypominam, że kiedyś zawsze GGGB odpisywała jako pierwsza na jej tematy i tylko one we dwie ciągnęły temat po nocach prowadząc, jak się potem okazało monolog, często w tematach pojawiał się także adonis Dominik, którego potem sama wyzywała, gdy został odbity przez GGGB :) Zaiste bardzo ciekawy to scenariusz :D

Gość 747jumbo
O ya ye bie. Z czym tak dokładnie macie problem ludzie? Skoro ta Him to taka smierdzaca patolą wywłoka nie warta spluniecia dlaczego tyle czasu i siły jej poswiecacie? Ciekawe :classic_cool:

Gość gość
Bo to koterba który ma manie na nej punkcie pisze 90% postów. Jak czytałeś widzi ją wszędzie. Nie tylko w gggb ale też w zberezniku czy nawet moonie.:D

Gość gość
gość dziś Dokładnie, tak jest, a him wie, że poniosła klęskę i spamuje temat :) załolsna bezrobotna szmata !

Gość gość
odezwał się, przodownik pracy, rekin biznesu :D🖐️

Gość gość
każdy wie,że GGGB to HIM zrobiła sama z siebie pośmiewisko na kafeterii!

Gość gość
GGGB to żałosna debilka która skompromitowała się na kafeterii na maksa, dlatego rzadko się juz loguje. Wytępie to ścierwo do końca i zadepcze jak robaka !!!

Gość gość
Kiedyś pisała, że jest mulatką, a barany to łyknęły hahahaha jak ona jest mulatka to ja jestem Leonardo Di Caprio :)🖐️

Gość gość
gość wczoraj Żmij widzę polubił się z kotarbą. yyyyyy przecież Żmijek nie lubi HIM, to tutaj z Koterbą są po jednej stronie. on bronil tylko GGGB, ktorej Kotarba zarzuca bycie HIM. jak jest pojazd na samą HIM to Zmiju z Kotarbą gadają tym samym glosem.

Gość gość
Nie wiem co to jest gggb, zbereznik i moon :O chyba jestem stara :classic_cool: I davno mnie tu nie było.

Gość gość
Żmijek nie taki zły, ubolewam tylko nad faktem, że przeoczył kilka krytycznych faktów, które świadczą o tym, że GGGB to jest bezdyskusyjnie HIM. Dlatego upiera się przy swoim i w sumie ma do tego prawo, choć niestety nie ma racji. K-ce

Gość gość z miasta   Katowice
Dnia 6.08.2016 o 01:13, Gość gość napisał:

a swoją drogą to pamiętasz Kotarrrbaaaa jak się żaliła że ten jej cały D. czy jak mu tam było, nie chce jej posuwać? że nie staje mu przy niej? 😄 mam teorie dlaczego 😄 i to tak na serio, bez napinki że HIM paskudna itp. bo z wyglądu to nie oszukujmy się, ale jest ok. ale powiem tak, każdego faceta odrzuci, nawet najpiękniejsza kobieta, gdy ...śmierdzi!!! :O:O:O:O:O zresztą ma grzyba w pokoju, jest z pijackiej rodziny, na pewno wali od niej jakąś stęchlizną albo jakimś innym kocim moczem, tak że facetom dlatego opada jak są blisko niej 😄

😀🖐️