Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedz po wielu latach Wasze historie

Polecane posty

Gość gość

Ja udałam się do spowiedzi po około 8-9 latach :) jak się czuję? jak inny człowiek. Boga nie było w moim zyciu bardzo długo, czego szczerze żałuję. Byłam bardzo grzeszną osobą, dlatego uważam, że stał się mały cud.

Gość gość
I dobrze zrobiłaś.Jeśli tylko czujesz się lepiej to teraz tylko do przodu idź nie oglądając się do tyłu.

Gość gość
Bardzo bym chciała. Nie bylam ok 13 lat choc jestem naprawdę wierzaca co tydzień w kościele itd. Zmienilam wiarę i najpierw czulam sie obco a z każdym rokiem coraz gorzej. Nie wiem jak się przygotować, co z grzechami z tylu lat, bo sa i to nie malo... Probowalam kilka razy usiąść spisac i gubie sie. Raz bylam w konfesjonale ale tak się zacięłam po regulce, ze ksiądz byl bezradny. Na szczęście okazal sie wyrozumiały, rozgrzeszyl mnie choc tylko plakalam i nie powiedziałam nic konkretnego. Nie wiem jak się przygotować a serce me pragnie od kilku lat spowiedzi jak niczego innego

Gość gość
Ja miałam zamiar iść ALE przez ostatni czas przeszłam ciążę pozamaciczna, miałam usuniecie jej. Później był list biskupów i poczułam sie wykluczona z kościoła przez to ze ratowalam swe zycie. Nie zamierzam brać w tym udziału.

Gość gość
Odmawiajcie kochani nowennę pompejańską :)

Gość gość
radzę wam idźcie jak najszybciej do spowiedzi do zwykłych księży , dzięki temu uratujecie swe zdrowie duszy i ciała . Najświętsza Maryja płacze nad tym ludem , a w dniu swego święta 15 sierpnia w Oławie podała , że w ciągu 1 godziny ponad 80 % tych którzy zmarli sami sobie wybrali potępienie wieczne przez zatwardziałość serca i zatwardziałość duszy .

Gość gość
Osiem lat truła życie innym....teraz czuję się lepiej.... przykre że nie pomyślała o nich..... pychą dalej zapchała sumienie.....

Gość gość
do gościa z 11.40 to były dane z 1 godziny z całego świata , gdyby podano dane tylko polski to nie byłoby tak fatalnie w końcu Polska kraj chrześcijański .

Gość gość
Czy ja wiem, a może by tak przejść na protestantyzm? Tam się szanuje kobiety.

Gość gość
Przestancie pieprzyc i wynocha z tego forum katole.