Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nora z grzybem

£1000 za nore z grzybem i jeszcze z lokatorem???

Polecane posty

Gość nora z grzybem

czy was tępaki pōjebało? niszczycie sami siebie pracą 24 na dobe i jeszcze w takich warunkach mieszkać??? ja prdl

Gość za miske ryżu
niestety polacy swoją szurową konkurencyjnością między sobą zjėbią każdy kraj do którego masowo jadą, zjėbali PL teraz UK blisko zjėbania, píerdolone szczury

Gość inflacja funciaka
za rok będzie £1200 za tą nore jak więcej narodu najedzie do tego syfu, więc łapać co się da teraz, albo wynocha

Gość gość
Ja nie wiem gdzie wy mieszkacie ale ja mam salony za £595.00 / mc. 4 sypialnie , 2 łazienki , toaleta , duża kuchnia z jadalnią i wyspa do gotowania , 3 duże sypialnie , solar panel , prywatny parking w super okolicy. Co wy wynajmujecie za tysiąca z grzybem. . Gdzie wy mieszkacie

Gość gość
gość dziś gdzie ty mieszkasz?

Gość gość
zawsze mozna sprobowac szczescia w NY! za studio (czyli tylko pokoj z aneksem i lazienka) ale oczywiscie na Upper East side! 2575 $ :)

Gość gość
w Londynie mieszkanie za 1000f to i tak ladnie :) pokoj z aneksem i lazienka... co mozesz miec za 1000zl w Warszawie, no popatrzmy na otomoto..... aaaa jest, POKOJ, w DZIELONYM mieszkaniu, 1000zl ale oczywiscie tu jest polska zatem do tego jeszcze czynsz! 390zl (ja za caly dom w Pl, moj wlasny, 4 pokoje, lazienka, kuchnia i ogrod place czynszu 350, i nie wiem po chu/j i komu skoro to moj wlasny dom, ale w polsce przymus oplacania urzedasow jest tradycja i takie zlodziejskie instytucje jak spoldzielnie, wspolnoty itp musza istniec :O ) zatem bez rachunkow placisz za POKOJ w Warszawie 1390 zl :D no nie dziwie sie, ze za wyplate 1300 nie ma nawet co marzyc o wyniesieniu sie od rodzicow i zamieszkaniu z banda obcych :P

Gość gość
otodom*

Gość gość
Takie realia. Ja przy wypłacie 1500f nie mam co marzyć o wynajeciu samodzielnie mieszkania a znalezienie współlokatora w moim przypadku to graniczy z cudem bo nie lubię ludzi :D

Gość gość
Ja zarabiam 3.900£/mies więc dla mnie to,nie jest drogo. Ale ja mam swój piękny domek w Luton i płacę mniej bo jest mój.

Gość gość
No ok, ale nie każdy tyle zarabia :) Ja na razie tylko 1500 ale nie narzekam bo czynsz mam mały i wydatków nie za dużo. Rozumiem jednak ze nie wszyscy maja łatwo a ostatnio ceny szybuja w górę jak szalone.

Gość gość
ystarczy wyprowadzic sie z Londynu. Pelno pracy a kawalerka za £650 + rachunki.

Gość gość
Nie każdy ma taka możliwość żeby się przeprowadzić i znaleźć prace gdziekolwiek. Rozumiem ze większość Polakow pracuje jako kelnerki, niańki, sprzątaczki czy budowlańcy ale nie wszyscy. Ja np mogę pracować jedynie w stolicy danego kraju wiec gdziekolwiek bym się nie wyprowadziła będzie drogo.

Gość gość
Po pierwsze 3900 £ to masz ale ba kwartał cwelu bajkopisarzu hueheheeeee :D:D po drugie 3900zl w PL to jak 3900 funa bo zycie w PL jest wielokrotnie tansze. Gnij w uk smieciu i chlaj tatre na dachu.

Gość gość
1000£ to zaczyna sie w londynie dobry standard mieszkania. Wszystko ponizej to grzyb dykta i dwa kurki. Woec przecietny osrus zyje w uk jak szczur podnajmujac pokoj lub oszczedza grosze. Poza londynem taniej ale zarobki duzo mniejsze i bezrobocie 15-20% :D

Gość gość
Hahahaha No co maja zrobic jak normalne mieszkania sa zajete w kilka minut (dla kogo sa dla tego sa) jak taki tepak sie przyzna do narodowosci :D Z kims zeby zaoszczedzic :D w UK tyle maja placone, ze nie stac ich nawet na kawalerke:D

Gość gość
W Londynie zarobki to minimalna i okolice, poza Londynem to samo. W Londynie wynajem pokoju to 600-800 f mc i wiecej (w zaleznosci od m.in dzielnicy). Wynajem mieszkania od 1200 i w gore za sam tylko czynsz. Konkurencja o prace po 100 osob na 1 miejsce. Ceny wynajmu chore

Gość gość
Ja np mogę pracować jedynie w stolicy danego kraju wiec gdziekolwiek bym się nie wyprowadziła będzie drogo.----a co to za praca uzalezniona jest od stolicy?

Gość ambasada RPA
proste pytanie, skąd do kūrwy nędzy bierze się taki poziom cen ( nie ważne gdzie to jest ) jak prawie wszyscy hoojowo zarabiają? czy te ceny ktoś winduje sztucznie? no bo ktoś na tym musi zarabiać do hooja

Gość gość
@2:00 a to akurat nie twoja sprawa ;)

Gość gość
Gnijcie w uk. W PL zycie jak w madrycie

Gość gość
W PL życie jak w Madrycie? Chyba dla ku/rwy, złodzieja i księdza dobrodzieja. W tym śmiesznym kraiku z obrzeży Uralu tylko oni mają dobrze. No i ci co są u władzy. Buahahaha! Wy nadwiślańskie buce egzystujecie a nie żyjecie.

Gość gość
Wole ksiedza dobrodzieja niz ciapatego smierdziela:D PIS nie pozwoli z polski zrobic drugiego islamabadu jak w uka:) gnijcie w muzulmanskim uka smiecie po wsbdzecie

Gość gość
UK nie jest i nigdy nie bedzie muzulmanskie. To ze sa tu muzulmanie nie dowodzi niczego. Sa rowniez wyznawcy innych religii i pracuja na Anglikow. Bo tylko tyle moga zrobic. Co za roznica czy katolik, zyd, czy muzulmanin - kazdy musi pracowac zeby zyc. Za to w PL nikt na was nie pracuje, bo wszyscy zap/ier/dalacie za bezdurno na polskich kapo-pracodawcow. I wy polaczki go/wno macie z tej waszej pracy bo przeciez to wy ryjecie w montowniach na waszych panow. Za jalmuzne oczywiscie!

Gość gość
Jak sie dobrze zarabia tak jak ja 3.900 funtow to ceny nie stanowia zadnego problemu. Dla mnie wszedzie jest tanio: jak jestem w UK to tanio jak w PL to jeszcze taniej. Gdziekolwiek pojade tam dla mnie jest tanio. No, ale nie wszyscy tak maja, bo przeciez niewolnik nie moze zarabiac wiecej niz jego pan. I tak nam dopomoz Bog!

Gość gość
Uk jest muzulmanskie od dawna juz. Zdejmij rozowe okulary cwelu:D twoje 3900 na kwartal to ledwo starcza na oplacenie domopodobnej rudery:D gnij w uk

Gość gość
Polski szczurze - moja pensja to dla ciebie nieosiągalna sumą nawet w marzeniach. Przecież ty gnijesz w PL na garnuszku mamusi i jęczysz pod batem polskiego kapo-pracodawcy więc z czym do gościa? Życia ci nie starczy żeby normalnie zarabiać.

Gość gość
gnijesz w PL na garnuszku mamusi i jęczysz pod batem polskiego kapo-pracodawcy X BUEHEHEEEEEEE sam sobie zaprzecza:D nara c***o z jukeja:D

Gość gość
Co ty tam wiesz o UK polski szczurze.

Gość gość
m.zoopla.co.uk/search/?q=London&geo_autocomplete_identifier=&price_frequency=per_month&price_min=&price_max=&beds_min=&beds_max=&radius=&added=&results_sort=newest_listings&property_type=&keywords=&include_retirement_homes=true&include_shared_accommodation=true&include_rented=true&identifier=&orig_q=&section=to-rent&page_size=&refine=true&search_source=home&view_type=list