Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałowałam innego

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem ze swoim chłopakiem ok 4 lat i od roku strasznie się sypie.. czasami jest dobrze, ale w głownej mierze ciagle dochodzi do sprzeczek, czy klotni. Pół roku temu nie dalam rady, mam kolege z ktorym zaczelam pisac i ni z tego ni z owego powoli podkochiwalam się w nim, doszlo do spotkania i pocalowalismy się.. ale zdałam sobie sprawe ze kocham mojego obecnego chlopaka ( musicie wiedziec, ze wtedy bylo bardzo bardzo ciezko.. non stop klotnie = a zgoda tylko kiedy byl sex, a pozniej znow klotnie) a kolega wydawal sie taki uroczy, opamietalam sie i zerwalismy kontakt, stwierdzilam ze podkochiwanie sie to byl tylko omam poniewaz brakowalo mi czulosc i poczucia bezpieczenstwa ( obiecal ze nikomu o tym zajsciu nie powie, narazie tak chyba jest ). Czasami w nocy nachodzą mnie wyrzuty sumienia. Nie chcę sie przyznac do zdrady(rozstaniemy sie wtedy na 100% bo juz teraz jest zle), ale wiem ze jesli kiedys prawda wyjdzie na jaw ( a moze nie?) to bedzie jeszcze gorzej. Kocham chłopaka a wtedy to byl chwilowy wybryk ktorego bardzo bardzo załuje. W glownej mierze zwiazek funkcjonuje dzieki mnie, to ja ciagle motywuje chlopaka ze damy rade wyjdziemy z tego i w koncu bedzie sie ukladac.. dla zwiazku poswiecilam wszystko, znajomych przyjaciol a nawet styl zycia, czuje ze to jest ten jedyny.. co robic? pomocy

Gość gość
Dodam jeszcze, ze miesiac po rozpoczeciu zwiazku moj chlopak pijany pocalowal sie ze swoja przyjaciolka( nie maja kontaktu juz) i wyznal mi to po 3 miesiacach, poniewaz dreczylo go sumienie. Wybaczylam mu poniewaz byl to poczatek zwiazku, a mysle ze jak ja wyznam prawde to cale moje staranie skonczy sie koncem zwiazku.. ( gdybym powiedziala oko za oko zab za zab , to i tak bylby koniec, nie dostalabym wybaczenia takiego jakie ja mu dalam)

Jaki jest sens budować związek na kłamstwie? Związek nie kończy się tylko na przyjemnościach a gdy ich nie ma, gdy zaczyna się prawdziwe życie,problemy to ludzie zaczynają szukać gdzieś pocieszenia, najczęściej u drugiej osoby, niby kolega/koleżanka a prawda jest inna... :)