Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona finansowa manipulantka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Postanowiłem napisać , ponieważ dziwi mnie zachowanie mojej narzeczonej. Była u mnie niedawno przez 7 dni bo miała urlop. Codziennie albowyjazd na posiłek, albo chociaz na kawę. Całe wyżywieinie wyłacznie na mój koszt- wiadomo była moim gosciem. Mieszkam w Warszawie. Ale teraz gdy ja chce do niej pojechac na 2 dni- komunikuje mi,ze nie ma siły gotowac i gdzieś pójdziemy-pada nazwa najdroższego lokalu w mieście bo tam nie rzekomo dawno nie była. Ona na urodziny dostała ładny naszyjnik za 300 zł- przez 3 miesiące o nim słyszałem. Wczoraj były moje urodziny, nawet zyczeń nie złozyła i zakomunikowała,ze nie ma pieniędzy w tym miesiacu. Ale na pierdoły typu farnbowanie włosów 2 razy na miesiac- ma. Co o tym myslicie? Zaczynam widziec co bedzoe po ślubie...

Gość gość
prawdopodobnie jest biedna,ale wyżej sra niż dupę ma

"Wczoraj były moje urodziny, nawet zyczeń nie złozyła i zakomunikowała,ze nie ma pieniędzy w tym miesiacu" Przytulić mogła, złożyć życzenia itp. Jakaś niefajna kobieta.

Gość gość
taką sobie wybrałeś - więc o co pretensje? nikt cię nie zmusza żebyś z nią był

Gość gość
przecież widac oc co jej chodzi, wyżej s..., niż d...ma...A gdyby Ci zzłozyła życzenia- musiałąby coś kupić, no nie?

Gość gość
No wlasnie, wyglada na to ze chce wydoic Od Ciebie jak najwiecej kasy nic Od siebie nie dajac, tylko roszczenia ma...dobrze sie zastanow nad tym slubem, poobserwuj ja, mysle ze to materialistka.

Gość gość
A seks przynajmniej dobry? I jakbyś nie zabrał do lokalu pewnie by go nie było?

Gość gość
ładną miskę wybrałeś to się nie najesz ;-)

Gość gość
to co was łączy drogi dzieci skoro każde żyje osobno, a poza tym skoro narzeczona to chyba nie zaręczyłes sie po miesiącu, ale wcześniej pannę jakos znałeś, chyba nie tylko od d...strony, ale tez rozmawialiście, spędzaliście razem czas, poznałeś jej upodobania. Chyba?

Gość gość
gość dziś chyba nie zaręczyłes sie po miesiącu, ale wcześniej pannę jakos znałeś, chyba nie tylko od d...strony, Na poczatku na pewno sie maskowała i grała a z biegiem czasu pokazuje swoje prawdziwe oblicze To nie partnerka tylko pasożyt najwyraźniej ma cie za frajera może powinna poszukać sobie innego sponsora