Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie ze ona jeszcze z kims sie spotyka? Czy to jeszcze nie świadczy?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie mi tak z kobiecego punktu widzenia.Od kilku miesiecy mam dziewczyne. Jednak ostatnio ciagle nie miała czasu sie spotkac, co mnie troche zastanawialo, ale mowila, ze ma teraz mnostwo obowiazkow i takich tam. Ale w koncu udalo sie nam spotkac. Bylo milo i fajnie, ale co mnie zastanowilo to nie moglismy sie spotkac u niej (wynajmuje pokoj), a zawsze się spotykaliśmy bo powiedziała, ze w drugim pokoju zamieszkala jakas krewna wlasciciela. I spotkalismy sie na miescie. Poza tym ktos do niej zadzwonil, uslyszalem,ze facet, to powiedziala mu, ze jest ze "znajomymi". Mowiła, ze to jej ojciec, ale nie wiem sam. Wg was ona mnie oszukuje?

Gość gość
podnosze

Gość gość
Cholernie jestes podejrzliwy. Pewnie teraz bedziesz ja sledzil,itp. Na boga skad ty wiesz ze jestes z nia w zwiazku? Czy wiesz to napewno?!

Gość gość
czyli przesadzam?

Gość gość
inaccessible89- ona powiedziała, że narazie póki ta "krewna właściciela" tam mieszka to nie może mnie zapraszać, a wcześniej ajkoś mogla jak mieszkala z innymi dziewczynami..

Gość gość
Moze wlasciciel nie zgadza sie na wizyty I wyslal krewna na obserwacje. Skad wiesz,ze jestescie wogole w zwiazku. Moze ona traktuje Cie jak znajomego jak zreszta powiedzial. Jakos nie kryje sie z tymi rozmowami przed toba to nie ukrywa nic!

Gość gość
Sypiamy ze sobą, chodziy za rękę, ona mowila, że mnie kocha nieraz wiec nie wiem czy traktuje mnie jak znajomego

Gość gość
Z tym sypianiem to chyba przesadziles bo ostatnio nie miala czasu. Jak dlugo trwa to wasze spotykanie sie? Znalam dziewczyny co nie uwazaly sie za monogamistki a zachowywaly identycznie do twojej.