Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzczerwony

Czy mam szansę się komus spodobać

Polecane posty

Gość pieprzczerwony

Czy mam szansę się komuś spodobać? Erotycznie lub estetycznie. Szczere opinię proszę.. http://imgur.com/a/FDDDb

myślę że jak najbardziej :) nie jesteś wcale taka brzydka za jaką zapewne się masz :) głowa do góry wszyscy nie są modelami, brawo odwagi ze się pokazałas :) po za tym wygląd to nie wszytsko trzeba poznac człowieka wnętrze, ja bym na pewno sie Twoim wyglądem nie zraził ale musiał poznać serce i charakter :) powodzenia wszystkiego dobrego :) :*

Gość gość
oczywiscie, ze masz.

no i czemu jestes złosliwy ? tak myślałem ze zaraz bedą złośliwe docinki, popatrz sie na siebie ona przynajmniej pokazała swoją twarz a ty ? skrywasz sie za buką

Gość gość
skoro sie skrywa za buka, to jest to wszystko co ma ciekawego do pokazania 😴

Gość gość
Przykre że ktoś potrafi tak nisko upaść że wkleja cudzą fotkę na publicznym forum, a ta osoba nie ma pojęcia że ktoś się z niej nabija i to w tak okrutny sposób, publikując czyjeś zdjęcie. To jet karalne. I słusznie!

Gość gość
A może następnym razem pomyśl nad tym że na niektóre pytania lepiej nie odpowiadać? Jak ty byś się czuł gdyby ktoś wkleił twoją fotę? Tu nie chodzi o prawo, a o zachowanie szacunku dla kogoś kogo nieznamy .

Gość gość
5/10 z potencjałem.

Gość gość
Moja kolezanka z pracy jest do Ciebie podobna . nawet ma wieksza nadwage. I nawet nie wiesz jakiego ma przystojneggo meza