Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globulka mini

Najbardziej śmieszą mnie faceci po 35uważający się za młodzików

Polecane posty

Gość gość
19.22 za miały :D obwisłe piersi ,uszkodzone "interesy" HPV :) zmarszczki doczepiane włosy itp oznaki młodosci...

Gość globulka mini
*19'11* Nikt mi nie odmówił bo nie daje na prawo i lewo. Tacy się koło mnie kręcą i żyć nie dają bo im się wydaje, że wszystko mogą psychiczni panowie w średnim wieku. Taki nie różne, że może sobie tylko pomarzyć.

Gość gość
Napiszę ci, jako kobieta doświadczona, skrótowo i do rzeczy: facet po 35 roku życia dopiero zaczyna być mężczyzną, wcześniej reprezentuje kategorię "chłystek".

Gość gość
Hahaha odezwała się smarkula

Gość gość
O, ciekawy przykład z tym spotkaniem klasowym. Też byłem trzy miesiące temu, rocznik 1980. Masakra, jak fatalnie wyglądały dziewczyny, z fajnych, ładnych zmieniły się w jakieś okropne babsztyle, stare, pomarszczone, z toną tapety, z twarzami jak u starych bab. A chłopaki naprawdę niewiele się zmienili, na kilkunastu może ze dwóch-trzech wyglądało nie za bardzo. Ale reszta taka sama prawie jak w liceum, tylko bardziej męskie rysy. Współczuję wam baby, bo u was starzenie się bardzo szybko się rozpoczyna, od razu po trzydziestce i wyglądacie naprawdę okropnie, jak stare babska, zero seksapilu.

Gość gość
Frustratka bo jej mezczyzna odmowil hehe a ten opis to czysta zolc nic wiecej

Gość gość
Te smarkule mają tak pusto we łbie, że nie wiedzą o wcześniejszym starzeniu kobiet... a podkręcają swoją urode już od 15roku życia za posrednictwem dystrybutorów tapet jak Avon. Typowa 18latka nie zdaje sobie sprawy że zostanie w ciągu roku matką, a moja 30letnia żona była traktowana na porodówce jako babcia w ciąży. Tyle że w przeciwieństwie do podlotków wiedziała kto jest ojcem, a na nasze dziecko czekał wypasiony pokój. Dzieciak w ciągu roku zebrał pare tys z samych wizyt różnej maści ciotek i wujków w wieku 30+. Wracając do wieku kobiet, kiedyś się swojej żony wstydziłem biorąc ją na balety czy imprezy- 7lat różnicy, bojąc się że ktoś mi zarzuci że nie długo z plemnikami będę się umawiał... Teraz w porównaniu do żon kolegów jestem dumny. Ostatnio spotkałem się z najładniejszą koleżanką ze szkoły, a myślałem ze to jej matka. Kobieta 40+ to już armagedon, dobrze że nie związałem się z nią. Gówniary popatrzcie na własne matki. Obwisłe brzuchy cycki i dupy, celulit, haluksy, siwienie i wypadanie włosów, gdy się położy to cycki spływają pod pachy, rozstępy. Kobieta 30+ to cztery blizny, czyli wyrostek, cesarka, pozszywane krocze, rozwódka z dwojgiem dzieci które ją stawiają na strac. Mówimy na takie pozszywany worek na spermę. Galerianki to juz tuz przed wami. Popatrzcie tylko na starsze kolezanki, kuzynki, otoczenie.

Gość gość
Po prostu trzeba się umieć starzeć z godnością. 35 lat to fantastyczny wiek dla mężczyzny, jeśli potrafi on zaakceptować swój wiek, a nie udaje nadaj 25-letniego dzieciaka. U kobiet takie zachowanie ma swoją nazwę: "dzidzia piernik", a u mężczyzn też występuje.

Gość gośćmen
Fakt, trzeba się umieć zestarzeć z godnością. Tylko żyjemy w czasach medialnego kultu młodości i to nie jest takie łatwe. Z wiekiem trzeba bardziej dbać o kondycję i o wygląd. Jeśli odpuścisz - dziadziejesz. Jeśli przesadzisz - narazisz się na śmieszność. A więc dystans do siebie i kupa luzu :)

Gość gość
Mnie najbardziej śmieszą kobiety po 30tce z kurzymi łapkami koło oczu i bruzdami nosowo-wargowymi uważające sie za super laski. Na was już tylko panowie 20 lat starsi polecą a nie rówieśnicy.

Gość gość
gość dziś , co oznacza w twoim przypadku 7 lat roznicy?ze ty masz 37 lat a zona 30 i sie wstydzisz ze "stara"?18 latki interesuja sie moda, muzyka, wypadami z kumpelami a faceci sa tylko dla niewinnego flirciku, 30 lat to idealny czas na slub i pierwsze dziecko to tylko faceci sobie wyobrazaja mlode laski jako obiekt seksualny, paradoksalnie nie jest to adekwatne z imagem.to w srodku niewinne dziewczeta, marzace o romantycznej milosci.ubieraja sie wyzywajaco, bo taki maja gust i taka moda.a faceci snuja o nich fantazje, mnie rzucali jednoznaczne teksty jak mialam 12-14 lat, to bylo upokarzajace i przygnebiajace, czulam sie gorsza od kolezanek ktore nadal wygladaly jak dzieci i mogly otwarcie bawic sie Barbie i skakac po drzewach

Gość gość
Dystans jest ważny i zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Już lepiej powiedzieć sobie: np mam te kurze łapki, ale nadal jestem inteligentnym, wesołym facetem, mam o czym pogadać z koleżanką ze studiów - zamiast latać po klubach studenckich i samego siebie przekonywać, że jest się atrakcyjnym, bo tylko siebie samego można w ten sposób oszukać, a po co. Jeśli komuś zależy na czymś więcej niż seks to i tak ukrywanie wieku nie ma sensu - jak któraś laska uważa, że 35-latek jest za stary to i tak rodziny z tego nie będzie, więc nie ma sensu tego ciągnąć.