Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie panie czy ktoras z was zwiazalaby sie

Polecane posty

Gość gość
spodobala mi sie od razu, gdy ja zobaczylem i po wygladzie stwierdzilem ze jest starsza i sie nie mylilem, ale to tylko zaleta bo to rowinez mi sie w niej podoba. I za drugim razem do niej zagadalem.

Gość gość
No to zagadaj po raz kolejny i żyjcie długo i szczęśliwie. Jak widzisz większość dziewczyn związałaby się z młodszym, więc zacznij działać, bo Ci jeszcze kobieta ucieknie. Powodzenia.

Gość gość
bylem kilka razy zakochany i zauroczony, ale pierwszy raz czuje ze ona to jest wlasnie ,,TA"

Gość gość
A czym skradła Twoje serce?

Gość gość
ona skradla moje serce po prostu soba, tym jaka jest

Gość gość
Ja umawiam się z 9 lat młodszym :P

Gość gość
swoją osobowością, a dostrzegła we mnie to czego nie widać gołym okiem

Gość gość
gość dziś A jak to tylko zauroczenie? Długo się znacie? Kurcze, bo szkoda, zebyś jej namieszał w życiu i żeby potem CI minęło.

Gość gość
do gosc 23.19 po moich doswiadczeniach potrafie rozpoznac co czuje do dziewczyny. Jesli nie mam pewnosci co do swojego uczucia to nie zawracam dziewczynie w glowie nie jestem typem czlowieka, ktory bawi sie cudzymi uczuciami

Gość gość
Urocze to co piszesz, no właśnie piszesz - pamiętaj, żeby też zadziałać. Umów się na kawę i szczerze porozmawiajcie ;)

Gość gość
a w sumie to bardzo chętnie bym się związała, ale co ja mogę zaoferować takiemu 23 latkowi? pierwsze oznaki starzenia, parcie na ślub, dziecko, to jest pociągające dla 23 latka?

Gość gość
dla ciebie to jest urocze, a inna uzna to za zalosne. Wolalbym z nia pojsc na spacer niz na kawe

Gość gość
To zaproś na spacer? W czym problem? Skoro Ci się podoba i nie chcesz na nic naciskać to taki spacer oprócz tego, że jest niezobowiązujący to pozwoli przy okazji na rozmowę.

Gość gość
do gosc 23.29 to zalezy na jakim etapie zycia i dojrzalosci sie jest i komu na czym zalezy, jednemu na kobiecie i stalym zwiazku, a drugiemu na zabawie

Gość gość
czekam na okazje az ja spotkam , zeby zaprosic na spacer. Chcialem sie foum zorientowac czy to sie moze udac

Gość gość
Czekasz na okazje jak ją spotkasz? To ja myślałam, że znacie się trochę bliżej a nie na zasadzie "jak ją spotkam". Nie czekaj na okazję tylko sam wyjdź z inicjatywą. Kobiety (choć nie wszystkie) lubią być zdobywane a jak Ty będziesz czekał to ktoś inny Cię ubiegnie.

Gość gość
pracujemy wiec nie ma za bardzo okazji jej czesto spotkac, ostatnio gadalismy tylko chwile bo ja spieszylem. Teraz jak ja spotkam to zaproponuje spacer

Gość gość
Oj, oj, oj romans w pracy? Jak pracujecie w tym samym dziale to może powstać "krępująca sytuacja" - nie życzę tego. A czym ją speszyłeś? I wcześniej napisałeś, że "dostrzegła we mnie to czego nie widać gołym okiem" - o czym mowa?

Gość gość
być zdobywane ale nie nachodzone w domu raczej , a numer ma chyna inny

Gość gość
"a numer ma chyna inny" ??? Co ???

Gość gość
A to że nie lata co tydzień na imprezy to chyba wada nie znam osobiście dziewczyny która by chciał kogoś kto nie chodzi na imprezy i nie rwie wszystkiego co ma cynki bo nie ma co ukrywać to jest ideał każdej dziewczyny możecie mówić że nie ale szczerze żadna z was nie związała by się z facetem który kocha tylko was myśli tylko o was (ideałem każdej jest gość któremu znudzi się bzykanie każdej d**eczke w okolicy i zeche żeby ktoś mu sprzątał prałał i gotowała i dlatego wszystkie laski to zwykłe ździry

Gość gość
gość dziś Panu już podziękujemy :/

Gość gość
tu AUTOR . do gosc pracujemy oboje , ale nie razem wiec nie ma to nie romans w pracy. A codo wypoowiedzi goscia na temat imprez to moze tyczy sie to malolat , anie kobiety w wieku 27 lat, ona nie leci na gowniarzy , ktorzy zyja tylko czekajac na weekand zeby gdzies zachlac . A ja zamiast latac po imprezach to zdecydowanie wolalbym z nia wyskoczyc gdzies na weekand

Gość kawa z imbirem
Jestem w związku, od 2 lat, z mężczyzną młodszym o 6 lat. Trochę minęło zanim uwierzyłam, że chce czegoś na poważnie. Teraz mam 33, on 27 - wizualnie różnicy wieku nie widać, mentalnie różnimy się w dwóch kwestiach - on jest kategoryczny w osądach i idealistyczny oraz szybko denerwuje się wszelkie objawy biurokracji :D Z wiekiem mu minie :D Jeśli mam być szczera, jest to najlepszy związek w jakim byłam (poprzednie dwa to porażki - pierwszy mamisynek, drugi alkoholik), ale mam z tyłu głowy, że zawsze będę starsza, że nic nie jest na zawsze i że po 30tce może mu się pozmieniać gust względem kobiet. Cieszę się tym co mam - najwyżej za 10 lat zostanę sama :) Jak to mi ktoś kiedyś powiedział: "książka o mnie jest już napisana".

Gość gość
Ja mam 37, a moj facet 26 :)

Gość gość
a co sprawilo, ze dalas mu sanse?