Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu maly biust jest gorszy? niech mi ktos wytlumaczy bo ja nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

wczoraj uslyszalam to od dziewczyny, powiedziala "maly biust jest gorszy, nie chcialabym takiego" "kobieta wyglada wtedy jak facet" "ja bym zbierala na operacje", chlopacy tez podobnie sie wypowiadali a ja nie potrafie tego zrozumiec, moze jestem glupia? ale chcialabym sie dowiedziec, powiedzcie wiec czemu jest gorszy :)

Gość prawictwo pospolite 152
chłopacy ?

Gość gość
* chlopcy chodzilo mi o mezczyzn oczywiscie :P

Gość gość
Bo mężczyźni chcą na niego patrzeć i miętosić. O nic więcej nie chodzi. Dlatego im więcej cyca, tym lepiej dla mężczyzn, bo taki biust zwraca uwagę i szybciej facetowi na jego widok staje. Gdyby nie to, że to jest atrakcyjne dla facetów, to bym se cycki odcięła, bo to niepotrzebne worki tłuszczu dla kogoś, kto nie chce dzieci.

Gość gość
Piersi bardzo relaksują, większy biust większy relaks :classic_cool:

Gość gość
Piersi to atrybut kobiecości czy tego chcemy czy nie. Nawet faceci lubiący szczupłe dziewczyny chętnie przytulą takie krągłości jak fajne cycki czy tyłek. Ja osobiście jestem niestety posiadaczką mikroskopijnego biustu, jeszcze zimą 75b, a aktualnie widzę, że w staniku robi się luźno (schudłam 12 kg i niestety odbiło się na cyckach). Zawsze miałam ogromne kompleksy na tym punkcie, tym bardziej że wzorcami kobiecości są dla mnie takie postacie jak np Monica Belucci, Penelope Cruz, Salma Hayek. Teraz spotykam się z chłopakiem, który mówi, że moje piersi są fajne, w żadnym wypadku nie daje mi odczuć żeby czegoś mi brakowało, jednak wiem że rozmiar więcej i każde z nas by na tym skorzystało

Gość gość
Ja nie wiem. Mam spory biust, ale bardziej mi przeszkadza,moja kolezanka ma mniejszy i te same bluzki,które mamy na niej układają się lepiej...

Gość gość
aha, jesli tylko taki jest powod to jak dla mnie jest smieszny i nie warty jednak uwagi dzieki za odpowiedzi. ;)