Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Madertija

szukam biura rachunkowego w Gdyni

Polecane posty

Go艣膰 Madertija

Szukam dobrego i sprawdzonego biura rachunkowego w Gdyni. B臋d臋 wdzi臋czny za pomoc je艣li kto艣 jakies zna :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dantus
Z w艂asnego do艣wiadczenia moge poleci膰 Ci biuro EFEKTA. Co prawda nie z samej Gdyni a z Redy ale to na prawde dobre biuro. Kilka ju偶 w swoim 偶yciu przerobi艂em i tylko z tym wsp贸艂pracuje tak d艂ugo. Masz tutaj stron臋 z informacjami o biurze http://www.biuro-rachunkowe-reda.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GeneralOutsource
Witam, proponujemy prowadzenie ksi臋gowo艣ci on-line w przyst臋pnej cenie, bez fizycznego dostarczania dokument贸w. Wystarczy, 偶e dokumenty otrzymamy poczt膮, e-mailem lub kurierem. Indywidualna wycena us艂ug po kontakcie: generaloutsource.kontakt@gmail.com, telefon: 22 211 22 27, www.GeneralOutsource.pl

Udost臋pnij ten post

R贸wnie偶 polecam wypr贸bowa膰 program, kt贸ry wystawia faktury online, na przyk艂ad https://biuro24.pl/ . Na pocz膮tku warto skorzysta膰 z wersji testowej. Og贸lnie takie programy s膮 fajne, bo nie kosztuj膮 tyle, co ksi臋gowa lub biuro rachunkowe, a s膮 bardzo 艂atwe w obs艂udze. Uzupe艂nia si臋 tylko dane, a faktura generuje si臋 sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haneksy
Ja tak samo jak poprzedni mog臋 poleci膰 Biuro Pani Ewy Horak. To bardzo dobra ksi臋gowa do kt贸ej mam pe艂ne zaufanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobre i sprawdzone biuro rachunkowe? To my艣le od razu In-nova. Dlaczego? Bo korzysta艂am z ich us艂ug i by艂am zadowolona. Teraz ju偶 nie korzystam, bo nie prowadze firmy. Je偶eli mia艂abym sie podj膮c tego jeszcze raz, to m贸j wyb贸r pad艂by z pewno艣ci膮 a nich. Co prawda szukasz w Gdyni, a oni s膮 w Krakowie, ale im napewno uda sie to jako艣 po艂膮czy膰 - teraz lokalizacja byra rachunkowego nie ma znaczenia. Zapytaj ich masz tu numer 12 378 34 20

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 steffy31
W Gdyni nie wiem, ale w Gda艅sku mog臋 poleci膰 MG-Finanse.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukaj膮c opini o biurach rachunkowych znalaz艂am ciekaw膮 ofert臋 na stronie biurorachunkowe.krakow.pl . My艣le, 偶e maj膮 fajne us艂ugi. Nie wiem jak cenowo, ale my艣le ze warto sprawdzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petitee
Ja jestem z Gdyni, ale ksi臋gi mam prowadzone w Gda艅sku u pana Godlewskiego. Mog臋 poleci膰 bo naprawd臋 dobrze si臋 wsp贸艂pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A orientujecie si臋 gdzie w 3mie艣cie mog臋 ogarn膮膰 sobie zwrot podatku z zagranicy? P贸ki co rozwa偶am skorzystanie z us艂ug firmy Europejskie Centrum Podatkowe, http://www.ecpodatkowe.pl - korzysta艂 kto艣 mo偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie znam, ale mog臋 Ci poleci膰 firm臋 Euro Punkt, http://euro-punkt.pl, a te偶 maj膮 oddzia艂y w Tr贸jmie艣cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzystam z wy偶ej wymienionego Generala Outsource i moge polecic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piaseczny
Polecam www.biurorachunkowe.pl Mo偶liwo艣膰 odbioru faktury przez biuro. Solidna i sumienna pani prowadzi biuro. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi co roku rozliczenie pit robi膮 w biurze rachunkowym p. Rozalewicz. Na stronie www.kr-finanse.pl jest pe艂na oferta. Szybka obs艂uga, dok艂adnie wprowadzone dane, jeszcze mi si臋 nie zdarzy艂o 偶ebym musia艂 do US je藕dzi膰 i si臋 t艂umaczy膰 z pitu. A mam koleg臋, kt贸remu tak spece od ksi臋gowo艣c***ita wype艂nili, 偶e wysz艂o mu kilka ty艣 zwrotu, co oczywi艣cie by艂o b艂臋dem i teraz go艣膰 ma k艂opoty i musi si臋 spowiada膰 w urz臋dzie sk膮d takie wyliczenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e nie z Gdyni, ale wsp贸艂pracuj膮 zdalnie - biuro rachunkowe OPTIMA. Super, polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂l
Osobi艣cie mia艂em styczno艣膰 tylko z biurem rachunkowym Macieja Godlewskiego z Gda艅ska z ulicy L臋borskiej. Musz臋 powiedzie膰, 偶e naprawd臋 profesjonalna i mi艂a obs艂uga. Co do cen to raczej konkurencyjne patrz膮c na Gdyni臋. Teraz du偶o spraw mo偶esz za艂atwic online (te偶 to praktykuj膮).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina2356
Moge polecic modrzejewski-biuro.pl bo sama korzystam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marietx

Zerknij na - www.efekt-ksiegowosc.pl . Kilka razy zdarzy艂o mi si臋 korzysta膰 z ich pomocy i za ka偶dym razem wychodzi艂am zadowolona. Rzetelnie, sprawnie i w rozs膮dnej cenie.

Udost臋pnij ten post