Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monis08911

2 kreska czulosc testow

Polecane posty

Hey mam do was pytanie, zrobilam test ciazowy i wyszla bardzo slaba druga kreska ledwo widoczna pod swiatlo, test mial czulosc 10mIU ml, zrobilam na drugi dzien drugi o czułości 25mIU ml i nic nie bylo widac nawet pod swiatlo, test niestety wyrzucilam i nie wiem czy bylo widac cos po czasie, dzis 3 dni pozniej zrobilam ten sam test o czulosci 25mIU ml i widac ledwo co, pod katem zarys drugiej kreski. Czy to moze być ciaza? Czy mozliwe ze ten pierwszy test byl bardziej czuly i wykryl ja wczesniej i dlatego drugi wyszedl negatywny? czy mialyscie taka sytuacje, ze mimo ze test wyszedl po czasie dluzszym niz w ulotce i to ledwo widoczny pod katem w dobrym swietle to jednak to byla ciaza? Pozdrawiam a za zbedne komentarze od osob ktore nie mialy takiej sytuacji a chca mnie obrazac DZIEKUJE

Gość gość
Przecież sama piszesz, że jeden test miał czułość 10 a drugi 25. To czego nie rozumiesz?

Gość gość
Ile jesteś po terminie okresu?

Gość gość
Testów nie odczytuje się po czasie dłuższym niż jest określony na ulotce!

Gość gość
Ale mnie bawia takie kobity co tak na sile szukaja cienia kreski na tescie XD zakladaja potem takie tematy zeby ktos je utwierdzil ze jednak to ciaza. Kobieto gdybys byla w ciazy nawet wczesnej to nic pod swiatlo bys nie musiala szukac kreska by wyszla bardzo blada ale widoczna golym okiem bez szukania pod swiatlo.

mądralińskie czytajcie do końca, pisze jasno że za zbędne komentarze dziękuje i pytam osób które miały taką sytuacje. Nie miałaś - nie pisz.

Gość gość 11
no wlasnie nie mialyscie takiej sytuacji to nie piszcie, po co te wszystkie zbedne komentarze. Ja sie podlaczam pod pytanie, mial ktos tak?

Gość gość
Skoro jeden test miał czułość 10 a drugi 25 to znaczy, że ten pierwszy był bardziej czuły i wykrył już ciąże a ten drugi jeszcze nie. 10 jest mniejsze niż 25 prawda? Więc ten pierwszy jest bardziej czuły ;o