Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lanie

Polecane posty

Gość gość

Jestem trzydziestolatka - podobno niebrzydka. Chcialabym przezyc doswiadczenie w zakresie otrzymania lania - porzadnie, paskiem lub bambusem, na golo - mocno, zdecydowanie, umowiona liczbe klapsow. Za taka usluge zaplace - wazna jest dla mnie dyskrecja. Spotkanie powinno odbyc sie w hotelu (0czywiscie na moj koszt) - wczesniej omowienie w kawiarni. Jako "wykonawca" wchodzi w gre tylko facet, niekoniecznie sam - jestem otwarta rowniez na spotkanie z parka o takich zainteresowaniach. Sama usluge wyobrazam sobie prosto i nieskomplikowanie : rozbieram sie i klade pupa do gory, mowie ze jestem gotowa - i juz. Po wszystkim mowimy sobie "czesc" i on albo ta parka po prostu wychodzi z pokoju. Czy ktoras z was ma podobne doswiadczenia, albo namiary na kogos, kto bylby zainteresowany takim kontaktem. W gre wchodza Katowice i do 150 km dookola.

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Dołączam się do tematu. Mnie z kolei brakuje silnej kobiecej ręki i dlatego szukam Dominującej Kobiety, która chciałaby mnie raz lub od czasu do czasu motywować do działania właśnie tradycyjnym laniem. Uważam, że niewątpliwie zasłużyłem na porządne lanie, bo stałem się bardzo, ale to bardzo leniwy i w dodatku jestem bałaganiarzem i spóźniam się wszędzie. Myślę, że taka motywacja na pewno odniosłaby zamierzony skutek. Jestem samotnym, wykształconym kawalerem z Trójmiasta i nie mam żadnych ani partnerki czy żony, ani dzieci. Jeśli znajdzie się Kobieta, która zechce mnie ukarać laniem w zasięgu do ok. 100 km od Trójmiasta to chętnie dojadę. Proszę zainteresowane Panie o kontakt mailowy na adres email: niewolnik30dlaPani@op .p

Gość gość
Trzydziestolatko - podobno niebrzydka. Nic prostszego! Jeden mail, potem drugi i gotowe. mourek@wp.pl