Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadziłem kiedyś ankietę 400 ankietowanych kobiet nie była dziewicą

Polecane posty

Gość gość

wstyd i hańba żeby się seksić i w jakim wieku współżyli to 18-19 lat

Gość gość
Ale co się poseksiły to ich:P

Dziewczyny, co wy na to, żeby zacząć zgłaszać tematy tworzone przez tego przegrywa? oczko.gif Może admin ruszy tłuste dooopsko i coś z tym zrobi

Gość gość
gość dziś Żebym ja cie nie zgłosił puszczalstwo i nie trzymanie cnoty trzeba tępić bo musicie być dziewicami do ślubu!!!!!!!!

Gość gość
I tak długo trzymały,

Gość gość
Tak naprawdę to wstyd i hańba, że oceniasz innych, do czego nie masz prawa. POważny ankieter tego nie robi, tylko PiSmaki tak potrafią. A przeprowadziłeś ja w kiblu chyba, jeżeli umiesz ją przeprowadzić prostaczku. Na marginesie i tak mnie nic to nie obchodzi, bo skoro tyle kobiet nie ma cnoty, to ci faceci też nie są cnotliwymi aniołkami. A ty przestań walić k, bo cię koń niesie. Moja żona nie była cnotliwa i nie jest to w ogóle ważne (tylko dla takich prostaków jak Ty ma to znaczenie). Za to jest świetną, inteligentną, ciepłą kobietą, doskonałą matką, żoną i opiekunką naszego domu i rodziny. I za to was kobiety Kocham i szanuję. Do przedszkola prostaczku jak nie zdążyłeś zdobyć IQ.

Gość gość
gość dziś nie wale konia, szanuje ciało, ten który się szanuje i czeka z seksem jest jedyny wartościowym człowiekiem nawet jak ma 30 lat.

Gość gość
gość dziś masz IQ amemby dziewictwo jest cholernie ważne w związku i po tym oceniamy człowieka. Jak jest dziewicą to się szanuje jak nie to pusciła się.

Gość gość
ja mialam pierwszy raz w wieku 17 lat, po 4 latach wyszlam za maz za swojego pierwszego chlopaka (z ktorym stracilam dziewictwo) jestesmy malzenstem 19 lat :D

Gość gość
To było kiedyś takie fajne forum, a teraz w każdym temacie pojawia się psychol z takimi samymi problemami. Lekarstw mu w tym psychiatryku nie dają. Kiedy admin ruszy dupsko i zbanuje adresy, zabroni komentarzy bez pełnej rejestracji, a o wszelkich próbach obrażania, skłócania, siania nienawiści zacznie zawiadamiać prokuraturę. Kiedy admin ruszy tyłek ? Jak tak dalej pójdzie to nikt tu nie będzie chciał zaglądać. Zresztą Panie administratorze i tak jak Pan widzi, że coraz mniej ludzi tu zagląda. Może Pan skojarzy, że w końcu ludzie normalni przestaną tu zaglądać.

Gość gość
Brak dziewic to bardzo poważny problem i trzeba o tym pisać codziennie! bo tyle kobiet się nie szanuje i nie trzyma cnoty do ślubu.

Gość gość
Nie zawracajcie se nim doopy, to wyraźnie uciekinier z Tworek ze świętą misją nawracania. Taki Hitler, tylko w polaczkowatej wersji. Na szczęście nic nie zrobi, może sobie tylko pokrzyczeć i tupać nóżkami na forum dla prawiczków.

Gość gość
gość dziś będziemy działa na całą Polskę i protestować przeciwko puszczaniu i nie trzymania dziewictwa do ślubu.

Gość gość
Niestety i całe szczęście gościu, ale twoje poglądy i Ty są w mniejszości (jak widać i jak powszechnie wiadomo) i nie masz ani narzędzi, ani możliwości, ani prawa zmieniać, nakazywać, terroryzować i oceniać innych. I BARDZO DOBRZE. WOLNOŚĆ RZĄDZI. Jak Ci tu nie pasuje to jedź do arabów, do ISIS tam będzie żył wg swoich idei potencjalny terrorysto. "Innych naprawiać by się chciało, ale jakbyś zaczął od siebie to by ci się udało"

Gość gość
18:35 Michał, to naprawdę jest niepokojące, że mówisz o sobie w liczbie mnogiej.

Gość gość
mam nadzieje, że PIS wprowadzi zakaz używania prezerwatyw, przemyt przez granice będzie karany jak przemyt narkotyków :)

Gość gość
Za mało was takich psychicznych zęby działać w całej Polsce. H ahaha. Ludzie was wyśmieją, a w najgorszym przypadku wyjadą z takiego chorego kraju. Całe szczęście PiSiorku za 1,5 roku wybory i tak was kopniemy, że nikt was nie będzie chciał z powrotem. Ale jak chcesz to możemy się nawet dziś umówić. Skopię ci dupsko wcześniej. Tylko sobie umyj zasr..... odbyt, który udostępniasz takim jak Ty psycholom, bo mi szkoda kapcia na ciebie.

Gość gość
gość dziś mogę z innymi ludzmi wszystko zmienić jak tylko będę chciał. Nie można tolerować seks przed ślubem i sekszenie sie z każdym w którym jest w związku.

Gość gość
Za mały jesteś żeby Polakom podskoczyć. Próbować możesz ha ha ha

Gość gość
Większość ludzi na tym forum sra ci gęstym gnojem do ryja, a ty uważasz, że coś możesz zmienić? Niech ktoś powstrzyma tego idiotę, bo umrę ze śmiechu. :)

Gość gość
Jak zrobicie zacofany kościelny kraj to większość wyjedzie kolego i będziecie mieli trochę mniej ludzi, ale za to cnotliwych, ale zaraz zaraz. Będą dostępne gumowce i cnotliwe owce, więc będziecie mogli. Uha ha ha ha U ha ha ha

Gość gość
Adminie błagam zrób porządek. Nawet na prozaiczne tematy nie można pogadać bo ciągle te trole na inne durne tematy

Gość gość
Ja bym chciała zobaczyć taką kampanię. Trzymajcie dziewictwo, bo inaczej jesteście ku/rwami, nawet jeśli jesteście w związkach, które trwają i po 20 lat. Puszczacie się w ten sposób na prawo i lewo! Jestem bardzo ciekawa odezwy społecznej i tego, z jaką szybkością ktoś autorowi dałby w twarz bejsbolem.

Gość gość
gość dziś Ludzie mnie nie wyśmieją znajdę dość spore poparcie :) gość dziś To poważny problem nie szanowania ciała tylko kurwienie

Gość gość
NO to jak skopać Ci dziś dupsko i dołożyć bejzbolem koleś. Gdzie się umówimy ?

Gość gość
gość dziś Akcja trzymaj cnotę szanuje siebie i partnera :) powinni wprowadzić karę pieniężną dla osób które nie szanują ciała i sekszą w każdym w którym są w związku kwota 10 000zł za jednorazowy numer będzie odopowiednia za kurestwo i roznoszenia chorób wenerycznych.

Gość gość
gość dziś grozisz mi za moje poglądy? wolisz się kurwić niż szanować ciało i trzymać cnotę? Tak jedna napisała kobieta o mnie "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór." kolejna na temat seks z każdym w którym jesteś w związku "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"

Gość gość
Jeden, kilku oszołomów próbuje narzucić swój pogląd, prawo zdecydowanej większości. Guzik mogą. To jest przykład, że trzeba głosować w wyborach, żeby nie rządzili nami szaleńcy. Teraz rządzą ludzie wybrani 18% głosów z uprawnionych do głosowania 30mln Polaków. Tak tylko 4,8 mln ludzi wybrało nam PiS - niecałe 1/6 wyborców. Jak dla mnie skandal.

Gość gość
Ty się nie martw o czyjeś narządy. Ty się przestań bawić swoim siurdakiem, bo jak widzę co piszesz to sam kolego masz wydumaną fantazję, wymyślasz bzdury, prowokuje, mistyfikujesz, oczerniasz, kłamiesz i sam masz kudłate myśli. Typowy komuch i zboczeniec i dla takich jak Ty, którzy cofają nas do średniowiecza, powinno się wprowadzić karę ze średniowiecza, karę chłosty, a do tego 100 tys zł płatne na pokrzywdzonych Twoim jadem inni zakuć cię w pasie cnoty, właściwie to zaraz po urodzeniu, abyś się nim nie bawił, bo rozum ci odbiera. Te swoje zmyślone historyjki - banialuki, opowiadaj ciemnemu ludowi z za mórz i oceanów, a Polaków zostaw w spokoju, bo na kopach cię wyniosą. Czemu nie reagujesz tam gdzie piszesz, bo jesteś zboczonym tchórzem. No to jak spotkamy się.

Gość gość
Dzięki seksowi przetrwał gatunek i niestety takie elementa jak Ty. Ciekawe z kim Cię ojciec robił z baranem, że taki głupi jesteś