Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem od czego zaczac

Polecane posty

Gość gość

Psychiatria.pl - portal wiedzy o psychiatrii i psychoterapii Szukaj w serwisie Logowanie Forum Artykuły i porady Inne Serwisy Medforum Strona główna Depresja Fora Depresja Opcje Szukaj w wątku Temat: Nie wiem od czego zacząć (1) odpowiedz nowy wątek ulubione GośćGość 2 minuty temu Nie wiem nawet czy powinnam, bo nie jestem w stanie opisać tego co czuję. Mam wrażenie że wszystko się sypie, ba, wiem że tak jest. Życie przecieka mi przez palce, marnuję je na kłótnie z najbliższymi, bezsensowne głupoty i zadręczanie się wyimaginowanymi problemami. Do tego ostatnio doszły napady kompulsywnego objadania się których nie umiem już powstrzymać. Każdy dzień wygląda tak samo, mam już tego dosyć. Wiem że jestem kulą u nogi dla rodziny, wiem że tym jak się zachowuję sprawiam im ból i to tym bardziej mnie przytłacza. Niedługo skończę 18 lat, ale nie wyobrażam sobie dalszego życia, nie wyobrażam sobie samodzielności. Nie umiem sobie poradzić w najprostszych sytuacjach, nie umiem rozmawiać z ludźmi, każde wyjście i perspektywa załatwienia czegoś to dla mnie ogromny stres.

Gość gość
idz do psychologa

Gość gość
wejdź na forum psychiatria.pl forum , a tam są różne działy i wielu młodych ludzi ma podobne problemy . Poczytaj tam a dowiesz się więcej .