Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśliście na temat włosów w nienaturalnych kolorach?

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatnich parę sezonów modne są włosy niebieskie, zielone, różowe. Co o tym myślicie?

Gość gość
że to brzydkie

Gość gość
A co tu myslec? Ludzie maja rozne gusty i tyle. To nie temat na pierwsza strone gazet.

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Mi się takie kolory nie podobają, bo są nienaturalne i taki imidż wieje sztucznością...

Gość gość
mnie się właśnie dlatego podobają, że nie są naturalne. Każdy farbowany kolor jest sztuczny, więc po co udawać? :P

Gość gość
Dokladnie. Przeciez to zabawa a nie proba przekonania otoczenia ze mamy naturalnie niebieskie wlosy.

Gość gość
Nie chciałabym takich mieć, ale inni niech sobie noszą i nawet lepiej, bo mam na co popatrzeć i czym się oburzać ;)

Gość gość
oburzać to chyba nikogo nie oburza :P

Gość gość
Sama mam różowe włosy i moim zdaniem to była świetna decyzja. Każdy strój ożywiają, najdelikatniejszy makijaż wygląda wyraźnie :D

Gość Furiosa
Taki kolor jest nienaturalny i działa na człowieka odpychająco, chyba że ktoś lubi dziwaków, bo sam jest.

Gość gość
Raczej nie ma we mnie nic dziwnego, ale lubię ekscentryków :)

Gość gość
Nie podobaly mi sie , dopoki nie poznalem wlascicielki takich wlosow (niebieskich). Pasuja do niej jak do nikogo , a w polaczeniu z jej stylem , charakterem , niewyparzonym jezorem tworza cos nie z tej ziemi . Wszystko musi ze soba wspolpracowac , fajnie jak dziewczyna jest z tych mroczniejszych klimatow , jak ona , a nie taka landryna czy zwykla mysza , bo do takich to nie pasuje , moze jedno pasmo w innym kolorze , ale tez niebardzo.

Gość gość
Sama jestem z tych "mroczniejszych tematów", ale uważam, że kolorowe wlosy mogą pasować każdemu

Gość gość
20:27 czasami mysle jakby w takich niebieskich wlosach wygladala jakas moja znajoma czy siora , ale zadnej jakos nie moga podpasowac . A tej dziewczynie z niebieskimi jest tak do twarzy i tak do stylu ogolnego , ze nie wyobrazam sobie jej np w czarnych . I wg mnie styl tez powinien byc inny , nie taki zwykly . Jak ona tylko wchodzi do cukierni w ktorej pracuje to roztacza wokol siebie taki klimat , ze nie tylko ja to zauwazylem i odczulem.. i tak pomyslalem , ze dzieki temu stylowi powoduje we mnie tak silne pozytywne odczucia , ze to nietylko wlosy . Normalna dziewczyna w kolorowych wlosach niespowodowala tego u mnie co ona . Mrok nadaje charakteru , takie jest moje zdanie .

Gość gość
Kolorowe włosy nie mają wywoływać żadnych odczuć. Wielokrotnie widziałam normalnie ubrane kobiety z pastelowymi, kolorowymi włosami i wyglądały po prostu ładnie

Gość gość
Nigdy, żeby mnie ktoś nie pomylił z sygnalizacją swietlną:) Straszne pragnienie wyróżnienia się. Jak nie ma czym zaimponować, to chociaż włosami. Rzucają się w oczy z kilometra. O to chodzi?

Gość gość
"Zaimponować włosami"? Smieszny pomysł, jak można chcieć imponować włosami? Ja mam kolorowe bo lubię, ładnie moim zdaniem wyglądają i pasują mi do stylu, a imponować mam czym ;)

Gość gość
Podobają mi się niebieskie chciałabym zrobić na dyskotekę następnego dnia zmyć da się ? mam czarne włosy farbowane

Gość gość
możesz użyć kolorowego lakieru, ale to kiepsko wygląda (jak dziwny proszek na włosach).

Gość gość
jedyny problem z tymi włosami to fakt, że trzeba je bardzo często farbować

Gość gość
2016.08.08 Nie mierz ludzi swoja miara. Zmiany w wygladzie nie sa dla innych tylko dla nas samych, bo mamy taki nastroj. Przykre ze ty to robisz dla opinii innych.

Gość gość
to samo co o tatuażach ,łańcuszkach na kostce i butach "platfusach" czyli ze są brzydkie ,co oczywiście nie ma wpływu jak wartosciowy moze byc właściciel takich ozdób,chociaż ... jezeli chodzi o wzorki i neony na paznokciach to zauważyłam że jednak większosć włascicielek to pustostany

Gość gość
Ja się chyba na tyle nie przyglądałam żeby wiedzieć jaki charakter mają ludzie z kolorowymi paznokciami :P

Gość gość
mnie się podobają nienaturalne kolory bo dają większe pole do popisu, można je dosłownie dopasować do ubrań