Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mężczyzna czuje się kochany?

Polecane posty

Gość gość

Co sprawia, że czujecie się kochani? słowa? drobne gesty?

Gość gość
Pogłaszcz go po głowie i powiedz mu mój misiu. Jak przechodzisz koło niego to cmoknij w jego stronę.

Gość gość
nie wyolbryzmiaj, ja czuję się kochany :) dodatkowym atutem byłoby ssanie członka :)

Gość gość
Gdy sie troszczycie, martwicie, myslicie o Nas :) Gdy wtulacie sie w Nas :) Gdy usmiechacie sie najpiękniej na świecie i jest to uśmiech tylko dla Nas :) Gdy w Waszych oczach widać szczęście i radość :D I za to ze jesteście z Nami, wspieracie Nas ;) Szkoda, że jestem sam :/

Gość gość
Gdy kobieta nie wysmiewa tego, ze nie uprawialismy seksu czy nie bylismy w zwiazku. Nie ma nic gorszego jak wyznanie tego kobiecie, ktora sie kocha i zostanie wysmianym z tego powodu przez nia. Mialem tak 2 krotnie. To zniecheca do zwiazkow.

Gość gość
gość dziś NIe ładnie się te kobiety zachowały. Ile masz lat?

Gość gość
dziś - jestem dokładnie taka jak piszesz- troskliwa i wspierająca, uśmiechnięta "uśmiechem tylko dla jednego mężczyzny", myślę o nim często A I TAK OSTATNIO DAJE MI DO ZROZUMIENIA, ŻE MA MNIE DOŚĆ i widzę, że szuka "królewny", której ON MOGŁBY NADSKAKIWAĆ. Tylko jak tu nagle zmienić się w taką "królewnę"?

Gość gość
Nie zmieniaj się. Bądź sobą po prostu. Czemu masz sie zmieniać z dobrej kobiety na złą? Bo książę tak chce? Bez przesady. Miej swoje zasady, godność i honor. Źle Ci nie życzę ale to dobrego nic wróży. Moze jak straci to doceni osioł jeden. Co głupiemu z mózgu jak go nie używa... Szkoda mi Cię wiesz :/

Gość gość
Olej go to zacznie gonic kroliczka

Gość gość
jak jest dobrze traktowany

Gość gość
Traktuje Cię jako produkt zastępczy, ma nadzieje, że znajdzie kogoś lepszego. Olej go i znajdź kogoś, kto odwzajemni Twoje uczucie. Nie trać czasu na niego, nic z tego nie będzie.

Gość gość
gość dziś Mam 26 lat. Jedna z nich byla mlodsza o kilka lat mlodsza a jak sie okazalo miala znacznie wieksze doswiadczenie w tych sprawach. Myslalem, ze wlasnie mlodsza kobieta powinna do mnie bardziej pasowac a tu lipa.

Gość gość
gość dziś Nie przejmuj się są kobiety, które to doceniają ;)

Gość gość
dziś - chłopaku- nie przejmuj się! Potwierdzam ( jestem kobietą ), że sa takie, które to doceniają.

Gość gość
ty po prostu zadawałeś się ze skończonymi kretynkami,nie chcę cie obrażać ,znaczy twój gust ale zmień towarzystwo ,teraz pełno takich idiotek ,poza tym gdyby cie kochala to by ją to ucieszyło ,naprawdę ,te hienki nic do ciebie nie czuly tak w ogole ten typ ma nierozwinięte niektóre komórki w mózgu i dlatego cwaniaczyły ,

Gość gość
Gdy mnie autentycznie słucha, przeżywa moje rozterki, akceptuje je a jednocześnie potrafi wesprzeć, jest lojalna czyli zawsze po mojej stronie.

Gość gość
gość dziś No wlasnie pelno takich to moze dasz chlopakowi jakas rade jakim cudem mozna znalezc dis jakas porzadna wartosciowa partnerke?

Gość gość
gość dziś A gdzie szukałeś dotychczas?

Gość Furiosa
"Kiedy mężczyzna czuje się kochany?" x Kiedy jest szefem w firmie, ma pieniądze i jest przystojny - wtedy kochają go wszystkie kobiety.