Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pa1rycja

Baśniowy Świat Dziecka Jęczmienna 25

Polecane posty

Gość Pa1rycja

Przestrzegam przed placówką Baśniowy Świat Dziecka ( wcześniej - Przedszkole Pszczółki Mai, działające również przy ul. Wiadukt). Z tego, co zaobserwowałam, ta placówka nadal rozwiesza i zamieszcza nachalne reklamy, tymczasem : "w wyniku podjętych przez Rzecznika Praw Dziecka działań – decyzją Prezydenta Miasta Białegostoku ww. Punkt Przedszkolny został wykreślony z ewidencji szkół i placówek niepublicznych.(...)na wniosek Rzecznika Praw Dziecka – przed podjęciem ww. decyzji Prezydenta Miasta Białegostoku – zostały przeprowadzone w ww. Punkcie Przedszkolnym kontrole z upoważnienia Podlaskiego Kuratora Oświaty i Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Białymstoku, które wykazały nieprawidłowości w funkcjonowaniu ww. placówki.". Proszę również uważać na inne placówki prowadzone przez to małżeństwo, bo lubią zmieniać nazwy i lokalizacje.

Gość gość
Również przestrzegam przed tą placówką. Ja musiałam zabrać stamtąd moja córkę!!! Najpierw myślałam że córka wymysla, że po prostu nie chce jej się chodzić do przedszkola, woli być z mamą w domu. Ale sytuacja cały czas się pogarszała, więc przestałam ją tam puszczać. W następstwie Nie obyło się bez wizyt u psychologa, a na jaw z ust mojej córki zaczęły wyplywac coraz to nowe fakty tlumaczace niechęć mojej córki do tej placówki!! Córka po 2 miesiącach poszła do 2 przedszkola. Minęło pół roku a córka przez cały czas od samego początku uwielbia tam chodzić. Również ze względu na ten fakt, jestem już teraz pewna ze córka nie zmyslala, nie miała bujnej wyobraźni i mówiła prawdę o sposobach wychowawczych właścicielki (bo to jej się bała!!!)

Gość Dariusz K
Witam. Czytając takie wypowiedzi jak wyżej czuję się wręcz zobowiązany zareagować na tego typu posty. Ludzie, łatwo jest kogoś krytykować za jego plecami a nie szukać rozwiązania u źródła. Absolutnie się nie zgadzam z tak negatywnymi opiniami, nasza córeczka chodzi do ww. przedszkola prawie rok i jesteśmy z żoną zachwyceni. Po pierwsze - indywidualne podejście opiekunek do dzieci Po drugie- zachowanie wszystkich zasad bhp Po trzecie- za tak skrupulatną opiekę chcą naprawdę śmiesznie pieniądze Po czwarte- ATMOSFERA; dziecko nie chce wychodzić z przedszkola i chętnie tuli się do swoich cioć. - chyba o czymś to świadczy Po piąte- pilnują diety Po szóste - pielęgnacja dziecka (nasze ma atopowe zapalenie skóry) Mogę dalej wymieniać ale nie w tym rzecz Ludzie,my też zmieniliśmy przedszkole bo Nam nie pasowało trudno. Ale to nie oznacza, że od razu będziemy siać nienawiść w INTERNECIE no bądźmy poważni. Dorośli ludzie to takie sprawy chyba powinni wyjaśniać w świecie rzeczywistym. W każdym razie szukaliśmy innego miejsca i znaleźliśmy Baśniowy Świat Dziecka. POLECAMY wszystkim. Niedługo nasi znajomi też tam zapiszą swego brzdąca :) Osobom,które wypisują bzdury wyssane z palca mogę tylko pogratulować wyobraźni i pozazdrościć tego, że mają czas na takie idiotyzmy. Pozdrawiam Bardzo zadowolony tata :)

Gość gość
W ubiegłym roku Prezydent Miasta Białegostoku wykreślił tą placówkę z ewidencji szkół i placówek niepublicznych po interwencji Rzecznika Praw Dziecka wskazując na liczne nieprawidłowości w działaniu placówki. Były też prowadzone dwa postępowania w sprawie na komendzie policjii - jedna dotyczyła niewypłacania wynagrodzeń i zastraszania personelu, druga - narażania życia i zdrowia podopiecznych placówki. Więc te informacje krytyczne dotyczące miejsca i ludzi, którzy je prowadzą nie są wyssanym z palca hejtem.

Gość gościnnie66
100% prawdy, malzenstwo nadal daje ogloszenia o zatrudnieniu na dluzej opiekunki do dzieci. Ostrzegam bo sa ta umowy smieciowe z obietnica wyplaty 1700-2000zl, zeszycik z nadgodzinami mozecie sobie w du... wsadzic bo jesli malzenstwo Was nie polubi daje 904zl brutto lub tez w ogole nie wypłaca. Prosze uwazac ma tych oszustow i cwaniakow