Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna wiadomość od Allegro

Polecane posty

Gość gość

Witam, dostałam dziś taką wiadomość od Allegro: 'Sprzedający XXXXX powiadomił Allegro, że warunki transakcji uległy zmianie i wskazał następujący powód Kupujący odstąpił od umowy kupna zawartej na odległość Czy potwierdzasz wersję sprzedającego? Sprawa dotyczy aukcji, która została zakończona 3 tygodnie temu, paczkę już dawno mam w domu, zapłaciłam za nią tego samego dnia, nie bylło problemów. Skąd wiec ta wiadomość? Spotkaliście sie z czymś takim?

Gość gość
pewnie kliknął coś przez przypadek, może zmieniał ustawienia, nic nie rób w tej sprawie, w razie czego sam sprzedawca powinien się z tobą skontaktować

Gość gość
ta wiadomośc pojawiła sie chyba godzinę po tym, jak wystawiłam mu za tę transakcję komentarz pozytywny- bo wszystko było z transakcją ok.

Gość gość
Może to jakaś pomyłka, olej to

Gość gość
Niektórzy sprzedający tak robią, bo chcą odzyskać prowizję. Wejdź w odnośnik i kliknij, że się nie zgadzasz, że zapłaciłaś za przedmiot i go otrzymałaś normalnie, inaczej dostaniesz upomnienie od allegro.

Gość gość
jako powód jest podane, ze kupujący (czyli ja) odstąpił od kupna, więc kliknę, zę sie z tym nie zgadzam, bo kupiłam, zapłaciłam i mam przedmiot w domu.