Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela znasz taką piosenkę???

Polecane posty

Gość gość

Najechali na Namysłów niczym horda czyngis chana na furmankach w dobrych autach ciągną od samego rana zakręcone w szklanych słojach mają całe swoje życie...(chodzi o Ukraińców co masowo do Namysłowa Z UKRAINY PRZYBYWAJĄ SERIO PRAKTYCZNIE WSZĘDZIE W NAMYSŁOWIE JUŻ PRACUJĄ I ZABIERAJĄ NAM PRACE )

Gość gość
nie tylko z ukrainy również w namysłowie pracują rumuni bułgarzy mnóstwo ludzi do namysłowa poza powiatem namysłowskim bo mieszkańcy powiatu namysłowskiego nie są słoikami tylko rdzennymi mieszkańcami (chodzi o urodzonych w namysłowie ja też się w szpitalu w namysłowie urodziłem) przyjeżdżają z sasiednich powiatów czyli kępińskiego kluczborskiego oleśnickiego wieruszowskiego oławakiego oleskiego wieluńskiego itd bo w namysłowie jest dużo zakładów pracy jak ci pisałem kiedyś chodzi o mnóstwo stolarskich , velux diehl controls nestle i mnóstwo innych kiedyś ci zamieściłem zamieściłem tylko kilkanaście z nich ale jest ich więcej...

Gość gość
chodząc po namysłowie widzę auta na tablicach rejestracyjnych okl ool dol doa ob ewe ewi pot pke dst ukraińskie itd to wiem że to przyjezdni niedługo dwa wielkie zakłady pracy w namysłowie powstaną czyli od przyszłego roku wtedy pewnie więcej ich przyjedzie :( namysłów to bogate miasto

Gość gość
Wejdź na temat o Wołczynie