Gość Rezinel Napisano Sierpień 7, 2016 Właśnie założyłam sobie konto na Insta i pod informacjami, kto mnie obserwuje pojawił die komunikat "użytkownik (i tu była nazwa kogoś tam) zrobił ci zdjęcie". Dodam, że się wstawiałam żadnych zdjęć, a profil założyłam na inne nazwisko, więc nikt mnie nie zna. Teraz ten komunikat zniknął. Wie ktoś o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach