Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić by dziewczyna mnie rzuciła?

Polecane posty

Gość gość

Jak sprawić by dziewczyna mnie rzuciła? Niestety nie kocham jej i wiem że nie pokocham. Ale nie chcę jej ranić, to dobra osoba, która zasługuje na szczęście. Pytam zatem jak sprawić by to ona mnie porzuciła, tak by nie czuła się przykro gdybym to ja ją zostawił. Proszę nie krytykujcie mnie, serce nie sługa, a ja nie chcę wyrządzać zła smutas.gif

Gość gość
bez cierpienia sie nie obejdzie, masz to za sobą teraz jej kolej

Gość gość
naklam o bylej, wspominal ze byla spotkałeś ze zagadales, ciagle o niej mow

Możesz jej wyjaśnić, że pojąłeś, że nie jesteście dla siebie stworzeni i nie widzisz przyszłości dla tego związku, nie chcesz jej wykorzystywać, ani żeby kiedyś jeszcze bardziej miała cierpieć. Zaproponuj jej przyjaźń, bo zależy Ci na tym żeby wiedziała, że nie odchodzisz do innej, bo nie chcesz niszczyć jej światopoglądu (w końcu o nią ma chodzić, a nie jakąś inną) i chcesz, żeby znalazła sobie swoją drugą połówkę, bez utrudnień typu "wszyscy faceci to świnie". Jakieś cierpienie na pewno będzie, ale może być go więcej, może być mniej...

Gość gość
powiedź że jesteś muzykiem i idziesz do seminarium bo Macierewicz miał racje z tą brzozą i wszystko dla 500 plus i na bank Ciebie rzuci

Gość gość
Powiedz jej to samo co tu napisałeś, albo powiedz ze jesteś od pewnego czasu gejem i że wolisz mężczyzn .

Gość gość
powiedź że jesteś introwertykiem i boisz sie ludzi i 100% sukces :-P

Gość gość
zacznij ją olewać, rozmawiajcie coraz rzadziej, mów że musisz coś zrobić i miej 5h dla siebie, potem się nie odzywaj, ogólnie zlewaj na nią, aż sama się zepnie to jej powiesz, że to nie to i po problemie xd

Gość gość
:) Ale problemy. Chłopcze - im szybciej to rozwiążesz tym lepiej i dla Ciebie i dla Niej, nie ma sensu się męczyć i utrudniać sprawy, a manipulowanie ludźmi rzadko kiedy przynosi zamierzony efekt wbrew teoriom speców od pijaru.

Gość gość
Powiedz, że jesteś gejem :D

Gość gość
Zerknij se gdzieś gdzie są porady "Jak zdobyć dziewczynę" a potem RÓB WSZYSTKO NA ODWRÓT. Mozesz tez poczytać czego dziewczyny/kobiety nienawidzą u męzczyzn. Trochę to potrwa, ale po miesiącu zauważy,ze sie zmieniles i sama cie rzuci

Gość gość
Z tym gejem to nie jest dobra rada, bo jak się rozejdzie to zmasakruje mu życie

Gość gość
I tez sprawisz jej przykrość. Lepiej po prostu powiedz prawdę.

Nie próbuj powoli dążyć do przegięcia pały, żeby Ciebie rzuciła, z "własnej" inicjatywy, bo nie tylko nie oszczędzisz jej cierpienia ale jeszcze może nie daj Boże zostać feministką...

Gość gość
Badz szczery i potraktuj ja jakbys chcial zeby ciebie potraktowano. Dziewczyna poplacze,porozpacza i zapomni. Swiat sie nie zawali.

Gość gość
Sami eksperci od sabotażowania związków :D

Gość gość
Powiedz ze ja zdradziłes ale żałujesz na pewno da ci kopa.

I od razu sobie zakoduje, że WSZYSCY faceci zdradzają... Tutaj tylko prawda może poskutkować, jeśli na prawdę tak jest a nie, że już masz jakąś inną na boku ;p

Gość gość
Musi przezekac ze to tylko pierwszy i ostatni raz i ze żałuję bardzo ale i tak nie lyknie i odejdzie.