Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się pary niechcianych kochanków

Polecane posty

Gość gość

Kilka set metrów od mojego domu para dwójką młodych ludzi przyjeżdżą niemal codziennie przez pewien czas zastanawiałeb się o co chodzi więc kilka dzień temu poszedłem zobaczyć oni uprawiają tam seks nie wiem co robić nie mogę żyć z tą świadomością naj chętniej wziąłbym basetbola i jednoł temu chłopakowi (sprawa podwójnie mnie w*****a ze względu na to że tak zwieńczona to moja była koleżanka z klasy w kterenie się podkochiwałem ) co mam robić serce mnie boli od kilku dni mamam bułe brzucha wymioty myślałem nawet czy nie zostawić płapki ale prawie za każdym razem parkują w innym miejscu nie wiem może rozstawić deskę z gwiździami na drodze przebijają opony to odechciewa im się tam jeździć ??

Gość gość
Sorry za błędy ortograficzne

Gość gość
w ogole nie zrozumialam tekstu :O ma w du.pie twoja ortografie, ale napisz to jeszcze raz, z przecinkami, z kropkami. [ze względu na to że tak zwieńczona to moja ] - co chciales napisac??? wiesz co znaczy slowo: zwienczona? bo uzyte tutaj jest chyba na chybil trafil :O przestan uzywac skrotow myslowych tylko napisz poprawnie o co ci czlowieku chodzi??