Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalleenn

facet w stylu maczo, szok po tym jak go poznalam

Polecane posty

Gość Magdalleenn

Wiatam Mam 32lata pracuje w dyskotece jako barmanka, zycie jak to w.dyskotece wszechobecny podryw, alkohol, inne chore specyfiki i zepsucie moralne :/ czasami na bramce stal u nas taki chlopak, styl typowy maczo, zbudowany, przystojny, zadbany, kazda barmanka slinila sie do niego, usmiechniety, sprawial wrazenie dosc pewnego siebie. Od ponad roku nie bylo go tam juz ani razu, jakis miesiac temu podjechal tam do szefa ochrony cos zalatwic. Nie ukrywam ze wpadl mi w oko, pogadalismy wymienilismy sie numerami w sprawie treningow. Za kilka dni wyjechalam w gory z moja sympatia z ktora sie spotykam i jak zwykle to samo, telefony jego kolezanek, podrywy na dyskotekach, przy naszych wspolnych wypadach. Wrocilam zdegustowana po 2tyg i napisalam do tamtego ochroniarza, spotkalam sie z nim, na poczatku wydawalo mi sie ze chce mnie tylko zaliczyc. Po 4spotkaniu, zwierzyl sie ze jest w kims zakochany kto zakpil z niego i oszukal go, zaczelam go bardziej poznawac i zauwazac ze facet jest calkowicie zalamany i rozdarty w sobie, w jego oczach byl widac strach i rozczarowanie zyciowe, a jeslli chodzi o mnie to zero podrywek, ani glupich tekstow, przemili i kulturalny. W koncu po czasie wyznal mi prawde i SZOK!!!! Chlopak zakochal sie w prostytutce, nagminnie nalegal na to aby skaczyla z tym zyciem, utrzymywal ja, wziol na nia porzyczki, a ona go oszukala i pracowala w takemnicy przed nim, za soba ma nieudana probe samobojcza blizny po zyletce sa bardzo widoczne, i jeszcze bardziej widoczna jest jego depresja i zniszczona psychika. Boze ale mi go zal on ma takie dobre serce, nawet nie wiem jak mu pomoc :((((

Gość gość
nie wiesz jak mu pomóc? spłać za niego te kredyty i pożyczki które brał dla prostytutki masz 32 lata a we łbie siano!

Gość magdalleenn
Tylko ze on niechce ani grosza a za pizze albo kawe sam placi, czy kino, pracuje w dwoch pracach na hucie po 10 godzin i treningi prowadzi, opiekuje sie tez chora matka, poznalam ja ona nic nie wie o jego problemach, on jej niegada, bo matka jego choruje na stwardnienie rozsiane :-(

Gość gość
w tej bajce brakuje jeszcze tylko smoków - postaraj się, może je gdzieś jeszcze wciśniesz!

Gość gość
no widzisz,pozory mylą wspieraj go dobrym słowem,to zawsze coś a jak nie chce nic więcej dobrze chociaż że ma sie komu wygadać ;)

Gość gość
niezla bajke ci wcisnal

Gość gość
Jesli jest prawda to co on Ci mowi, a czemu nie, to musi byc z niego bardzo wrazliwy facet. Czesto tak bywa, ze takie 'osilki z ochrony' to w gruncie rzeczy wrazliwi ludzie. Sek w tym ze ta jego wrazliwosc wyprowadzila go na manowce, facet zle inwestuje uczucia, a do tego jeszcze sie pocial. Szkoda goscia, ale uwazaj, bo takie deprechy to ciezka sprawa.

Gość gość
Co z tego, że wrażliwy? Głupi i naiwny. Ale musi dostać w tyłek, by zrozumieć. Nie lituj się nad nim, to lekcja, którą on musi przerobić. A tak generalnie, to ktoś tnący się zyletką ma nie po kolei.

Gość gość
jego lekcje jego lekcjami, ale Twoje!!! :o Chryste, dziewczyno, jakim cudem Ty w ogóle podstawówkę skończyłaś??? Dzieci w 4. klasie takich byków nie robią. Jak można się nie wstydzić takiego analfabetyzmu :o

Gość przerost tresci nad forma
wziol na nia porzyczki,>>>nie dziwie sie ze pracujesz w dyskotece i gustujesz w troglodytach :D i tak sukces ze nie wyginasz sie na rurze, a moze nie masz do tego figury. wybacz ale nie bylbym soba jakbym oszczedzil zlosliwosci :D wracajac do meritum nie rozumiesz tego bo nie wiesz ze wiekszosc facetow to debile i dla niezlej "d**y" zrobia wszystko bo sie zakochalil. kobiety sa madrzejsze i sie nie zakoc***a tylko kieruja pragmatyzmem.

a przepraszam pragmatyzm to coś w ten deseń że wybierają to na czym dobrze wychodzą :D bo się zapędziłem i zapomniałem aby pisać prosto.

Gość gość
ja się zakochuje ,a autorkę ujęła właśnie jego wrażliwośc przecież :-)

nic jej nie ujeło ona nie rozumie dlaczego nie chciał jej przeleciec jak reszta dyskoteki :D

Gość gośćlisiatko
no ale chyba już rozumie,bo jej opowiedział swoja smutną historię i teraz jest biedny mały misio :-)