Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny do konca

Moja samotność

Polecane posty

Gość Samotny do konca

Nie będę się tu rozpisywal nad moim życiem. Powiem po prostu że jestem bardzo samotny. Kazdy mój związek kończy się katastrofą. Mam ochotę się położyć i więcej nie obudzić. Tak by chyba było najlepiej dla mnie. W końcu przestał bym się zadręczać. Szukalem normalnej kobiety z którą można porozmawiać, zwierzyć się, która mnie zrozumie i której można zaufać. Ja niestety nie trafiłem na takie. Ciągle szukam, ale widzę że jestem z góry skazany na porażkę. Nie mam już nadzieji że coś się zmieni i uda mi się z kimś utworzyć normalny związek. Moja samotność mnie powoli zabija. Pracuje za granicą. Nie mam tu nikogo z kim mógłbym chociaż popisać , a co dopiero się spotkać. Czasami myślę że będzie tak do końca mojego życia. Wtedy ogarnia mnie strach i straszny żal. Mam 33 lata, ale jak myślę o moim życiu, to chce mi się ryczeć.

Gość gość
weż mnie nie rozpiertalaj chłopcze hahahahaha

Gość gość
33 lata i nie umie ortografii, to może poszukaj jakiejś analfabetki, dogadacie się :)

Gość gość
może zbyt szybko sie poddajesz. a może Twoja praca za granica jest problemem. każda z nas chciałaby mieć faceta na wyciągniecie ręki, byc razem, przytulic się............a Ciebie nie ma.