Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie kobiety któte twierdzą że mają 30 lat i wyglądają na 18

Polecane posty

Gość gość

owszem są tacy ludzie, np córka Andrzeja Wajdy która mając 50 lat wyglada jak 30 latka...ale to bardzo, bardzo rzadkie przypadki... ja na codzien widzę co innego, ludzie wygladają starzej niż powinni, co z tego ze z daleka wyglądacie jak licealistka jak z bliska widac wszystko ? faktura skóry, oczy, samo spojrzenie...inaczej patrzy wolna, wesoła nastolatka a inaczej baba z problemami w pracy, z mężem na karku i bachorem takie baby jak Rozenek są niesamowicie śmieszne, uwazają że wygladają jak studentki, smiechy warte, przeciez ona wyglada jak typowa 40 latka tylko ze zadbana i ''zrobiona''

Gość prawictwo pospolite 152
idioto rihanna ma 30 lat i jest seksowniejsza od większosci nastolatek w Polsce nie liczy się wiek tylko siła wolałbyś zabawić się w łóżku z rihanna czy z jakąs pierszą lepszą nastolatką? No właśnie

wolałbyś zabawić się w łóżku z rihanna czy z jakąs pierwszą lepszą nastolatką? No właśnie

wolałbyś mieć robionego loda przeż 30 letnią Katy Perry czy przez polską szczuplą osiemnastolatkę każdy wolałby się pochwalić ze nie miał zwyklego seksu jak reszta przeciętniaków .. Tylko z kim wyjątkowym To ze jest młodsza nie znaczy , że lepsza

nie liczy się zatem wiek osobniczki , tylko co ona sobą reprezentuje na widok 18 tki może wisieć , a na widok zdrowej 30 tki jakkaty perry moze stać!!

Gość gość
gość dziś takie baby jak Rozenek są niesamowicie śmieszne, uwazają że wygladają jak studentki, smiechy warte, przeciez ona wyglada jak typowa 40 latka tylko ze zadbana i ''zrobiona'' Rozenek nie ma 40 lat. Ja mam prawie 40. Rozenek wygląda z 10 lat starzej. No , może ma 46-47 lat. Z resztą mnie też śmiezy to, że ludzie piszą, że 30 lat ki wyglądają staro, a tak naprawde moze to są 40 latki? albo widza taką 50 latkę na ulicy i myślą, że to zniszczona 40 latka. Można się niezle naciąć.

Gość gość
Rozenek wygląda lepiej od większości zarówno 37 jak i 47 latek ile kolwiek ona naprawdę ma lat i to najbardziej boli baby w tym wieku i stąd tyle hajtu.

Gość gość
A mnie śmieszą 18 latki, co myślą, że są seksowne z racji samego wieku.Żenada

Gość gość
na kafe każda w wieku 40 lat musi pokazywać w sklepie dowód jak wino kupuje :D. Niech się stare raszple tak dowartościowują jak muszą, przynajmniej nie robią tego kosztem mężczyzn :D

wiesz ja ostannio miajłem duzo dziewczyn i nie stanał mi na widok ani 30-tke ani 18-tek Dlaczego? Ano dlatego ze nie dawały rady .. myslą ze odslonią kawalek nogi to mi stanie ? hehe ja mam duze wymagania to nie wystarczy by mnie nakręcić

Gość gość
Mozna sie naciac. Moja siostra cioteczna, dzis 50latka wyglada na 36-40 lat. Jest juz od 8 lat babcią. Kiedy byla 20latką w ciazy, non stop slyszala komentarze ze biedne dziecko zg****ili i teraz nosi bekarta lub szydzili ze dziecko z podstawowki zabawilo sie w seks i dzieci maja dzieci, bo dawali jej nawet 12 lat, a wiadomo jak to w ciazy, tez pod koniec nie chcialo sie jej makijazu zrobic, wlosy w kucyk, niezafarbowany mysi blond, do tego buzia delikatna, niska i szczuplutka. Ma meza starszego o rok, oboje byli juz po 30stce i kiedys przyszedl do nich cos pozyczyc kolega meza z pracy, de facto wiedzial ze maja dzieci w tym kilkunastoletnia corke, ale zony nie znal czyli tej mojej kuzynki. No i jak ona otworzyla drzwi to ten wypalil z teksten "ja jestem kolega twojego tatusia, przyszedlen pozyczyc wiertarke, jest tata albo mama w domu?", No coz, moja kuzynka odp ze meza nie ma w domu ale przekazal jej wszystko wiec zaraz mu przyniesie wiertarke. Ponoc bylo mu strasznie glupio przed jej mezem. Takze sa ludzie rzadko bo rzadko ale jednak sa tacy ktorzy wygladaja na duzo mniej latek :)

Gość gość
11:59;jedynie figure ma dobrą, a z gęby wygląda jak pies rasy bloodhound.

Gość gość
12:09 hehe pewnie mina tego kolegi bezcenna. Od razu pewnie sobie pomyślał że kolega posuwa malolatke;-) ale lepiej wyglądać młodziej niż starzej;-)

Gość gość
ja mam 25 i w sklepie proszą o dowód obcy ludzie do mnie mówią na ty albo zwracają się per dziecko raz rozmawiałam z obcym facetem około 70 i mówi że jego wnuczka w moim wieku a ja się pytam ile ma jego wnuczka lat a on że 14 ogólnie ludzie dają mi od 13-15 mi tam nie przeszkadza

Gość gość
dokładnie miałam podobne sytuacje w zyciu. Też jestem niewysoka, filigranowa i taka figura faktycznie odmładza. Kiedy byłam w ciązy równiez wywoływałam zgorszenie i niewybredne komentarze, szczególnie w przychodni, jak przychodziłam na badania. Nie pamiętam, ile miałam dokładnie wtedy lat, ale też doświadczyłam czegoś podobnego: sprzedawaliśmy mieszkanie, bylismy umówieni z agentem, przyszła babka..kiedy jej otworzyłam zapytała czy sa rodzice. Mąż miał ubaw wtedy ze mnie, ale mnie nie było do śmiechu...kobiecie się głupio zrobiło kiedy odpowiedziałam, że dawno już nie mieszkam z rodzicami, byłam wkurzona, ze nie jestem traktowana poważnie. Teraz, kiedy jestem po 40-tce widzę jaki to atut tak młodo wyglądać, ale nie zawsze tak było.

Gość gość
"ogólnie ludzie dają mi od 13-15 " x hahaha kur/wa bo jebne ze smiechu wy laski jestescie idiotkami, dla mnie 25+ jest niewidzialna i takie zalosne wpisy tego nie zmienia omijac z daleka stare raszple nienawidze takich stworow

Gość gość
"hahaha kur/wa bo j**ne ze smiechu wy laski jestescie idiotkami, dla mnie 25+ jest niewidzialna i takie zalosne wpisy tego nie zmienia omijac z daleka stare raszple nienawidze takich stworow" x ty jesteś idiotą :O najlepsze laski na instagramie mają 25+ pewnie nie raz marzyłeś o nie jednej, ale możesz tylko pomarzyć przegrywie :D taki frustrat jak ty jest dla wszystkich kobiet niewidzialny

Gość gość
gość dziś x możesz nie wierzyć to jest chyba genetyczne bo mojej mamie i jej siostrą oraz babci też nie dają tyle lat co mają naprawdę moja ciotka ma męża o 15lat młodszego i wygląda on starzej niż ona sam się kiedyś przyznał że jak podrywał ciotkę to myślał że jest młodsza od niego mój ojciec też jest młodszy od matki kiedyś się obraził na pewnego faceta który skomentował o jaką pan ma młodą żonę :D

Gość gość
Ja mam 31 lat i uważam, że wyglądam na swój wiek. Za to ludzie wokół myślą inaczej - i co mam na to poradzić? Dają mi mniej o 10 lat i nie płaczę z tego powodu. Taką mam twarz, ale jak się bliżej przyjrzeć to mam już inną skórę - nie wiem czy ludzie gadają, że tak młodo wyglądam bo się nie znają czy chcą mi podnieść samoocenę? Z resztą nie muszą, bo czuję się dobrze sama ze sobą ;)

Gość gość
próżne, zakochane w sobie stare raszple :D. Normalny 30 latek jakby mu powiedzieć że wygląda na 15 lat to by się popukał w głowę no ale wy przecież jesteście wszystkie jak Nosferatu - 800 lat to dla was jak nic :D

Gość gość
Ja tak mam Może nawet nie wygladam na 18 a na 16 lat

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś wiesz ja ostannio miajłem duzo dziewczyn i nie stanał mi na widok ani 30-tke ani 18-tek Dlaczego? Ano dlatego ze nie dawały rady .. myslą ze odslonią kawalek nogi to mi stanie ? hehe ja mam duze wymagania to nie wystarczy by mnie nakręcić x a nawet koza cię nie chce, nie mówiąc o kobietach :P

Gość gość
hahaha kur/wa bo j**ne ze smiechu wy laski jestescie idiotkami, dla mnie 25+ jest niewidzialna i takie zalosne wpisy tego nie zmienia omijac z daleka stare raszple nienawidze takich stworow x Hahaha to ciebie omijają szerokim łukiem, nigdy z kobietą nie byłeś i nie będziesz, nie chcą odpadów :P