Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze bede sam bo nienawidze kobiet! A nienawidze ich bo:

Polecane posty

Gość gość

1) sa zaklamane. 2) zdradzaja. 3) puszczaja sie. 4) uwazaja sie za nie wiadomo co. 5) ciagle graja gdy sie je podrywa (mowie "nie", a mysla "tak"), a mi sie nie chce meczyc w jakies durne zdobywanie i przekonywanie. 6) robia awantury z byle powodu. 7) sa pieprzonymi wybrzydzaczkami, ktorym sie nie podobam. Po prostu nie chce mi sie meczyc z tym podrywaniem ich, przekonywaniem do siebie, kupowaniem kwiatow, prezentow itd. Zdychajcie same!

Gość gość
1) sa zaklamane. nie. 2) zdradzaja. nie. 3) puszczaja sie. nie. 4) uwazaja sie za nie wiadomo co. nie. 5) ciagle graja gdy sie je podrywa (mowie "nie", a mysla "tak"), a mi sie nie chce meczyc w jakies durne zdobywanie i przekonywanie. Jeżeli jestem co najmniej zauroczona, to "nie" pada tylko w sytuacji, gdy druga strona jest zajęta (np. żonaty) lub sobie pogrywa. 6) robia awantury z byle powodu. nie.

Gość gość
Twoj wybór. Chcesz być sam, to sobie bądź. A swoją drogą mieć faceta, który w ten sposób mysli o kobietach.. to faktycznie lepiej, żebyś był sam :(

Gość gość
Wystarczy chodzi do prostytutek - zadnego pier/dolenia. :)

Gość gość
Bo pewnie jesteś gejem !

Gość gość
Autorze twój wybór, jak tak wybrałeś to tego się trzymaj. Nikt cie tu nie chce przekonywać abyś zmienił swoje zdanie.

Gość gość
G****o kogo interesują twoje frustracje. Idż się zabij - jednego przegrywa mniej 🖐️ PS. Jestem facetem, ale wkur/wiają mnie takie jęczyd/upy pokroju autora 🖐️

Gość gość
12:26 nie zamierzam zmieniac zdania. 12:27 s********j frajerze.

Gość gość
"Po prostu nie chce mi sie meczyc z tym podrywaniem ich, przekonywaniem do siebie, kupowaniem kwiatow, prezentow itd. Zdychajcie same!" x Sam to ty zdechniesz, frustratku :D A jest mnóstwo fajnych facetów, którzy potrafią się obchodzić z kobietami i z takimi się związujemy :) Myślisz, że kogokolwiek obchodzisz? Serio? :D

Gość gość
"Wystarczy chodzi do prostytutek - zadnego pier/dolenia." i znowu ten przegryw co zawsze wszystkim dziffki doradza, bo ani jedna nie spojrzała na niego w realu... :D:D:D ja pierdl... same przegrywy tu siedzą, serio :O

Gość gość
"12:27 s********j frajerze." Ten "frajer" może przebierać w kobietach i na pewno sam nie zdechnie, w przeciwieństwie do ciebie, ty męska peezdeczko 🖐️

siódme najlepsze i od razu zdradza powód twojej nienawiści czyli nie masz u nich szans bo gdybyś miał to nie pisałbyś takich bzdur na kafe.

Gość gość
Nie chce miec z wami nic wspolnego zaklamane qrwy!

Gość gość
22lataprzegrywu dziś siódme najlepsze i od razu zdradza powód twojej nienawiści czyli nie masz u nich szans bo gdybyś miał to nie pisałbyś takich bzdur na kafe. x Dokładnie.

gdybyś był kimś w dodatku przystojnym to gwarantuję ci że żadna by cię nie zdradzała, nie robiła awantur, mało tego miałaby przy tobie kompleksy, poczucie niższości, byłaby zazdrosna o każdą twoją koleżankę. ale nie każdemu dane jest wiedzieć jak to jest.

Gość gość
@22lataprzegrywu Czyje to zdjęcie w avatarze? Twoje?