Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaDelireczka

Ubezpieczacie np. telefony czy inne gadzety?

Polecane posty

Gość MalaDelireczka

Hej, wlasnie kupuje telefon i zastanawiam sie czy go ubezpieczyc i jak to w ogole wyglada. Jest tu ktos kto sie zna;)?

Gość Bettulina
Ja zawsze ubezpieczam, bo przez to spie spokojnie i kilka razy mi juz tylek uratowalo :P . Np. w media expert mozesz spokojnie ubezpieczyc towary, ktore tam kupilas. To jest spoko, bo nawet jak masz dowod kradziezy, to ci daja nowy sprzet.

Gość gość
sama tego nie próbowałam, ale kiedyś tak ubezpieczyłam okulary u optyka i mi się to opłaciło, więc z telewizorem może być podobnie... szczególnie przy małych dzieciach w domu

Gość PatkaKonratka
ja ubezpieczalam laptopa w media expert wlasnie jak ktos tam wyzej. i sie oplacilo. nie jest to duzy koszt, a jednak duzy komfort. zapoznaj sie z zasadami i wszystko bedziesz wiedziala:)

Gość Gosiaczek27_
wlasnie w me i innych elektromarketach to sie oplaca.ja zreszta mam fiola na punkcie ubezpieczenia :P

Gość giermek116
Ja tam raczej nie ubezpieczam, tylko bardziej przedłużam gwarancję jeśli w ogóle. Jedyne co, to właśnie ostatnio rower w ME kupowałem, to jego rzeczywiście ubezpieczyłem, bo mi jeden zwinęli już spod domu

Gość OlaLa89_
a to rzeczywiscie, jak cos ci ukradna to ubezpieczenie tez dziala??

Gość gość
sama będę kupowała teraz telewizor i się zastanawiam czy nie ubezpieczyć... przy małych dzieciach w domu wszystko się może z nim zdarzyć

Gość gość
zdecydowanie ubezpieczam! lepiej dmuchac na zimne, nigdy nie wiadomo co sie wydarzy, a tak masz gwarancje, ze bez problemu naprawia albo nawet wymienia sprzet. tak jest np w media expert - ostatnio kupilam telefon i tablet i za jednym zamachem ubezpieczenie. koszt jest minimalny, w ogole tego nie odczujesz, a masz ten komfort ze w razie czego nie zostajesz na lodzie

Gość gość
ja jestem strasznym pechowcem, już trzy razy miałam naprawiany komputer i telefon - ciągle przydarzają mi się jakieś wypadki ;| więc dla mnie ubezpieczanie sprzętu to konieczność hehe Ostatnio mi doradzili w media expert, żeby właśnie wykupić ubezpieczenie smartfona no i proszę: miesiąc później się przydało. tak że jak najbardziej, warto ubezpieczać

Gość gość
Ostatnio ubezpieczyłam telefon, który kupowałam w media expert i całe szczęście, że dałam się namówić panu z obsługi - parę dni później mi go ukradli w metrze... Dzięki ubezpieczeniu od razu dostałam nowy tel. Więc hmm, tak, warto ubezpieczać :D

Gość gość
O czy to ubezpieczenie działa także jeśli np. spadnie na ulice i się rozbije szybka?