Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga9991

Mój chłopak uprawiał już sex...

Polecane posty

Witam. Jestem z chłopakiem już jakieś 8 miesięcy a 7 miesięcy temu przyznał mi się do czegoś.... Nie był już prawiczkiem. Opowiedział mi, że to był jeden jedyny raz, i że nic z tego nie pamięta. Był wtedy na imprezie u kumpla... Wypił za dużo piwa... Mówi, że nie jest pewny, czy ta laska nie dosypała mu czegoś (w co wątpię).... Wierzę mu ale nie w tym rzecz... Jesteśmy ze sobą szczęśliwi te moje najpiękniejsze 8 miesięcy, ufam mu, kocham go i jestem pewna, że on mnie też ale.... ciągle męczy mnie ta historia... Mimo, że to się stało zanim go poznałam, to wciąż czuję się jakby.... zdradzona. Świadomość, ze jakaś dziewczyna dotykała go, ujeżdżała i Bóg jeden wie co robiła sprawia, że nie potrafię przestać płakać, robić mu wyrzutów, myśleć o samobójstwie i o zemście na tej dziewczynie..... Czuje się jak jakiś śmieć... Nie potrafię ogarnąć emocji... To tak boli, że naprawdę odechciewa mi się wszystkiego Jeszcze teraz mój chłopak wyjechał na dwa tygodnie do rodziny, i teraz mój stan się pogorszył. (To nasza pierwsza tak długa przerwa od widzenia się ze sobą). Nie wiem co mam robić, żeby się uspokoić, i dziwie się dlaczego tak jest, dlatego zwracam się do Was Dziołszki o pomoc... Być może Wy mi jakoś poradzicie

Gość gość
Według mnie to masz coś z głową. Nie zartuje. Pomysl o leczeniu bo sama nie dasz rady.

Gość gość
Ty nie będziesz pierwsza i pewnie też NIE OSTATNIA w jego życiu. Tak to już jest z facetami ( a ostatnio z kobietami rónież, bo kobiety też "nie święte" pod tym względem ).

Gość gość
dziecko wracaj juz do szkoly dla ciebie wakacje sie skonczyly:D

Gość gość
powinnas mu podziekowac, ze nie jest juz prawiczkiem

Gość gość
O matko, następna..

Gość gość
to nie jest normalne jasne,że możesz czuć ukłucie zazdrości gdy pomyślisz,że on już kogoś miał a Ty nie, ale jednak to już przeszłość a liczy się teraz i to że jest z Tobą. Poza tym skoro to było po piwie to pewnie faktycznie niewiele pamięta z tego