Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sypiam z kuzynem

Polecane posty

Gość gość

Przespalam się ze swoim kuzynem. Ma narzeczona, ale cały czas coś ciągnie go do mnie i mnie do niego. Bardzo go kocham, choć nie wiem co on czuje do mnie. Nie wiem co mam zrobić. Wiele razy próbowałam mu powiedzieć, ale nie potrafię.. też jestem ciekawa co jemu w głowie siedzi. Będąc z dziewczyną pisze i robi to ze mną, wraca jak bumerang.

Powinnaś spotkać się z nim i na spokojnie porozmawiać i ocenić wasza sytuacje. Musicie zdecydować, co dalej z ta relacją zrobić, rozsądnie bez żadnych krzyków, czy niedociągnięć. Pozdrawiam.

Gość gość
Ale boję się jego reakcji na takie wyznanie. A nie chce żeby to coś zmieniło między nami na gorsze

To normalne, ze się boisz, ale sprawa tego wymaga, a do tego dochodzi, ze ma narzeczona. Musisz przełamać się i porozmawiać z nim. Zaproś go gdzieś w mile miejsce, gdzieś gdzie poczujesz się swobodnie i będziesz wyluzowana. Zacznij na spokojnie, nie wyjeżdżaj od razu z głównym tematem, bo chłopak będzie w szoku. Dawaj mu znaki, sygnały i doprowadzi to, do tego ze chłopak samodzielnie zacznie temat.

Gość gość
Gdyby to było takie łatwe. wiem, ze powinnam ale boję się, bardzo się boję. Gdyby chodziło tylko o seks to chyba tyle razy by nie wracał albo poszykalby kogoś innego i nie ryzykowalby tak ze swoją kuzynka