Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wysocy faceci są bardziej atrakcyjni?

Polecane posty

Gość gość

Czy to tylko taki mit? Jaki wzrost jest najlepszy?

Gość gość
dla idiotek pewnie tak, mnie życie nauczyło że sa wazniejsze rzeczy niż wzrost albo cycki 🖐️

Gość gość
Kobiety patrzą na wzrost i budowę ciała :). x Byłem dzisiaj na oficjalnej imprezie, gdzie tańczyłem z dziewczyną, ponad 20 lat młodszą ode mnie. Ja mam jej numer telefonu :D, a wysoki lecz chudością, glizdę przypominający dwudziestolatek :D, będzie miał niedługo rogi :P :P :P.

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
188cm i 152cm w klatce piersiowej :).

Gość gość
Mały ptaszek, duża klatka?

Gość gość175
175 pamiętam jakby to dziś było mierzenie się nasze :) a mineło 2 lata?

Gość gość
ja uwielbiam takich wysokich, tacy męscy że ojeeeeej :)

Gość gość
Pewnie, ze tak!!!

Gość gość
Pytałem tego co twierdzi że z****** 20 latkę

Gość gość
gość dziś ...Mały ptaszek, duża klatka?... x Powiedzmy, że jestem proporcjonalnie zbudowany :), w każdym szczególe :D i mam w sobie wystarczająco dużo krwi, by nie omdlewać, gdy przepompowywana ona jest do niższych partii ciała :P.

Gość gość
eee pragnę tylko zaznaczyć że Mariusz Pudzianowski w szczytowej formie ważąc 142 kg miał w klatce piersiowej 148 cm.

Gość gość
Daj mu pomarzyć.

Gość gość
Nie jestem Pudzianowskim i nie chciałbym nim być :D. x Klatę musiałem ostatnio zmierzyć, by kupić sobie nową kurtkę na wiosnę. Mogę zapewnić, że mam z tym duży kłopot. Koszule muszę zamawiać w rozmiarze 7XL, bo w innych, nie ma możliwości dopiąć się. To wszystko niestety kosztuj***ardzo drogo. Tak więc cieszcie się ratlerki, ze swoich standardowych rozmiarów :D. Ja w hipermarketach, nie mam najczęściej czego szukać. Na szczęście dobre garnitury, można w moim rozmiarze zamówić :). Do matury musiałem kupić dwa :D : marynarka z jednego na część górną i kilka rozmiarów mniejsze spodnie, z garnituru drugiego :D.

Gość gość
wiem, ale aż mnie wzdrygnęło jak napisał o tych 152 cm w klatce :D🖐️

Gość gość
nie pierdol Rysiu bo i tak nikt Ci nie uwierzy 🖐️

Gość gość
I tak cieszę się, że moja stopa mieści się w standardowej rozmiarówce. Kolega z podobnymi wymiarami (kilka cm wyższy ode mnie), musi buty zamawiać.

Gość gość
straszna choroba, przyznali mu rente?

Gość gość
gość dziś ...nie pie**ol Rysiu bo i tak nikt Ci nie uwierzy... x Odpisuję kulturalnie w temacie :), a Wasza wiara, obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg :D. Wśród moich kolegów, z czasów uprawiania sportu, większość ma całkiem słuszne wymiary :) i nie uważa tego, za nic nadzwyczajnego :). Ps. Ryszardem Ochódzkim też nie jestem :D.

Gość gość
gość dziś ...straszna choroba, przyznali mu rente?... x Jako dzieciak znałem faceta, który miał 52 nr buta. Z powodu jego wymiarów, nie wzięli go do Wermachtu. Rosjanie, byli w 1944, mniej wybredni i długi czas, pracował w ich kopalni :(.

Gość atrakcyjna Ania
wiecie, bylam dzisiaj na oficjalnej imprezie z chlopakiem.Zwracal uwage bo wysoki, tylko ze chudy, ale mnie to nie przeszkadza, taka jego uroda, jest wysportowany i zwinny.nie to co jeden dziadek z ktorym tanczylam,chwial sie jak pokrecony napompowany sterydami stary ramol ktory mysli ze czas sie dla niego zatrzymal w miejscu.dalam mu dla jaj nr telefonu, zrobimy staremu satyrowi jakis kawal z kumpelami, a tak wogole niech sie cieszy, smieszny byl