Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Przez 3 miesiące piszę z dziewczyną , która Przez ze swoik chłopakiem , z którym była 5 lat . Bardzo mi się podoba i czuję , że chyba się zakochałem . Kiedyś pisaliśmy dziennie czasami 6 godzin np . W nocy ona zasypiała ze zmęczenia podczas rozmowy a rano gdy się budziła pierwsze zawsze pisała do mnie . Kiedyś postawiłem wszystko na jedną kartę i powiedziałem jej co do niej czuję , oznajmiła mi że bardzo jej się podobam i jestem świetny itd. Od jakiegoś czasu czuję , że pisze ze mną na tak zwany " odpierd*l" i w dodatku bardzo mało w porównaniu do począków znajomości . Nie wiem co robić :( PS : Dodam tylko , że dziewczyna potrafiła mi wysyłać po 20 zdjęć dziennie ,teraz prawie wgl . Nie odzywa się do mnie już drugi dzień a nie pokłóciliśmy się .

Gość Dobrze radzę
Ile ty masz lat kolego ? jak dorośniesz to się sam będziesz śmiał z tej wiadomości. Po pierwsze spotkaj się z nią na żywo po co ci wirtualna kobieta ??? A przestała się angażować w rozmowy z tobą bo pewnie poznała kogoś kogo ma na żywo na nie jako numer w komórce, lepiej przenieś tą znajomość w realny świat albo poszukaj innej laski no chyba że masz taki fetysz i kręcą cię kobiety ale tylko wirtualnie ? ;-)

Gość gość
straszne