Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazimierz59

Zakochałem siew młodszej o 28 lat

Polecane posty

Gość kazimierz59

Mam 59 lat, od pół roku próbuję zdobyć serce swojej współpracowniczki młodszej o 28 lat. Doradźcie, czym zdobyć serce takiej młodej kobiety? Chciałbym ją gdzieś zaprosić, może na wyjazd do SPA lub na jakiś koncert hip hopowy- bo wiem, ze lubi taką muzykę. Prosze o jakieś rady, bo nie chcę odpuszcać, ona znaczy dla mnie naprawdę wiele, choć narazie wyśmiała tylko moje uczucie, myślała, ze żartuję. Jak się postarać, co młodsze cenicie w mężczyznach, na co uwagę zwracacie? Zależy mi na powaznym związku z nią, wiem, zę jest samotna, nie ma partnera. Ja jestem w sseparacji od 12 lat, więc też wolny.

Gość gość
to czemu się nie rozwiodłeś?

Gość kazimierz59
A po co, i tak nie żyjemy ze sobą od lat. Szkoda nerwów na rozwody.

Gość gość
i chcesz wciągać w to młodą kobietę? Jesteś wciąż czyimś mężem :O śmieszny jesteś

Gość gość
Żonaty i prawie 30 lat starszy cóż za gratka :D Na pewno odwrócisz jej uwagę od tego, wypadem do SPA albo koncertem :P

Gość gość
Sory ale mógłbyś być jej ojcem. Musiała by być głupia żeby wejść w związek z tyle starszym facetem albo wyrachowana i lecieć na kasę, Inaczej tego nie widzę.

Gość kazimierz59
To jak ona zapragnie, to sie z nią rozwiodę. To naprawdę piękna i elegancka kobieta- szczupła, zgrabna, na siłownię chodzi, bardzo zadbana. Ja mimo wieku na swoje lata nie wyglądam, więc różnicy wieku nie byłoby widać, jestem przystojny, choć troszkę niższy od niej, ale zawsze miałem powodzenie. Tylko jak właśnie ją zdobyć, jak ją sobą zainteresować? Ostatnio mi dogadała, zę niedosłyszę (mam aparaty słuchowe od kilku lat). Dlaczego ona nie chce uwierzyć, ze chcę z nią być, zę zapewnie jej związek jak w niebie?

Gość kazimierz59
Ostatnio jej zaproponowałem, ze pójdę z nią na siłownię, że chcę poznać jej znajomych, to mi odpowiedziała, zę by sie ze wstydu spaliła. Tyle, ze ja nie wyglądam wcale staro, wiec nie wiem, o co jej chodziło. Miałem już nie raz okazję poznać starsza kobietę, ale ja nie chcę starszej rówieśniczki, wolę młodszą kobietę mieć, która dorównałaby mi kroku w życiu.

Gość gość
Bo jesteś dla niej za stary? I pewnie nie dowidzisz skoro myślisz, że nie byłoby widać między wami różnicy wieku :D

Gość gość
ona suczka w sile wieku a ty dziadziuś, jak ty to widzisz? a jak poleci na kase to suka, i co ci po takiej, tylko cię wydoi i zostaniesz stary i bez kasy, baby teraz samą cwane, nie bądź głupi, daj sobie spokój bo pożałujesz

Gość kazimierz59
Ostatnio jej zaproponowałem, ze pójdę z nią na siłownię, że chcę poznać jej znajomych, to mi odpowiedziała, zę by sie ze wstydu spaliła. Tyle, ze ja nie wyglądam wcale staro, wiec nie wiem, o co jej chodziło. Miałem już nie raz okazję poznać starsza kobietę, ale ja nie chcę starszej rówieśniczki, wolę młodszą kobietę mieć, która dorównałaby mi kroku w życiu.

Gość gość
Bo jesteś dla niej za stary? I pewnie nie dowidzisz skoro myślisz, że nie byłoby widać między wami różnicy wieku :D

Gość gość
A dlaczego ty nie rozumiesz ze ona cie nie chce. Metryki nie odszukasz

Gość gość
No to wyobraź sobie, że ona nie chce mieć tatuśka za partnera. Sam nie chcesz rówieśniczki ale oczekujesz że młoda kobieta będzie ze starym facetem? :O

Gość gość
mógłbyś być jej dziadkiem, na co ci taka młoda kobieta? jako trofeum?

Gość gość
A ja się zakochałam w 25lat starszym a on mnie nie chce :(

Gość kazimierz59
Staram sie ostatnio zgłębieać wiedzę na temat musyki, jakiej ona słucha, czytam o Paktofonice i o innych raperach, bo hip hop ona lubi i chciałbym jej choć tym zaimponować, pokazać, ze interesuje mnie to, co ją. Bo tak na codzień to słucham Antka Smykiewicza, trochę disco polo, ale wiem, zę ona nie lubi takiej muzyki.

Gość gość
kazimierz59 dziś na siłe chcesz lubieć to co ona, to jest idiotyzm, daj se spokój

Gość gość
Widać, że nic was nie łączy

Gość gość
dobry wieczór wszystkim :--) myślę, że dobrym pomysłem byłoby sprawienie wybrance dżinsów w modnym ostatnio fasonie typu "rurki" podobno taki prezent działa cuda. dobrej nocki :--**

Broszki wcale nie wyszły z mody! Dalej są piękną ozdobą kobiecej garderoby. Sprezentuj piękną broszkę z biedronką i koroną! Gwarantuje, że spodoba się każdej kobiecie! Produkt ten jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl . Polecam gorąco.

Gość gość
Daj jej spokoj. Ona Cie nie chce. Twoj target to panie 50+