Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szwedki i norweżki to rzeczywiście takie ładne kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Skandynawki sa ładne ale Polak by przy nich nie wytrzymał , nie dalyby się obrażać jak Polki tylko kopa w jaja i za łeb , tam nie ma ze kobietą ma gotować albo sprzątać , nie ma ze ona musi karmić dziecko

Gość gość
wydaje mi się, że polaków to olewają wszystkie nacje. Dla większości nie ma różnicy: polak, rusek, ukrainiec, białorusin-jedno g****o. Brutalne, ale niestety prawdziwe. Polki to dla obcokrajowców też takie jakby ruskie baby. Nie widzą wielkiej różnicy, zrobią za nich wszystko, pozwolą się poniżać itp. Nie piszę tego złośliwie, żeby nie było.

Gość gość
a jak myślicie, czy taka norweżka albo szwedka odrózni w ogóle z wyglądu polaka od "swojego"?

Gość gość
W ogóle kobiety z Polski i zachodu to materialistyczne ścierwa . Lepiej oglądać się za kobietami ze Wschodu które cenią mężczyzn bez wybrzydzania ... :p

Gość gość
Taka jest prawda . Zachwycanie się polkami już dawno przestało być modne bo zachowują się jak paniusie z zachodu . Na szczęście Ukraina jest jak Polska kiedyś i kobiety dalej mają powodzenie

Gość gość
Ukrainki też na Polaków nie lecą , u nas tyle w firmie i żadna polaka nie chciala , teraz juz sie zwalniaja i jada na zachod bo im wizy zniesli w Europie , sobie znajdą mężów Anglików

Gość gość
Ktoś napisał jak Norweżka odróżni Polaka od skandynawa, no błagam Cię nie rozsmieszaj mnie xd skandynawowie to wysocy blondyni z niebiskimi oczami , kwadratowymi szczenami i malymi zgrabnymi nosami

Gość gość
Polaków też jest dużo wysokich od cholery

Gość gość
Gość 12:52 . Nie mówię o paniusiach co gonią za hajsem zachodu tylko o kobietach w samej Ukrainie . Jak Polak tam pojedzie to same miłe wspomnienia będzie miał związane z kobietami . Tam wystarczy porządnie wyglądać i być wysokim a nie jak unas ... gdzie kobiety szukają prymitywow z gównem na głowie . Miałem kiedyś dziewczyne Ukrainkę i mówiła mi ,że tylko ja się jej podobam z pośród Polaków ,bo większość wyglądała jak pieprzone modele na które poleczki lecą .

Gość gość
Im dalej od zachodu tym lepiej ,gdyż wystarczy naturalny , pozytywny wygląd . Polki dawno się już skończyły

Gość gość
I tu się zdradziles, masz zerowe pojęcie o Ukrainie , w Kijowie jest zatrzęsienie boskich facetów o urodzie i ubiorze modeli

Gość gość
burak deniz , burak özçivit , serkan çayoğlu ,Oğuzhan Kabri dziekuje za uwagę smiech.gif z kobiet ezgi eyuboglu, Hande Erçel , Demet gül, Beren saat, i özge gürel jak mi pokażecie takich aktorów i aktorki w Polskim serialu to oglądam smiech.gif na ulicy takich nie widać nie mówiąć już o mężczyznach ale uroda tych pań powala nie zależnie od wieku bo specjalnie dałam w różnym wieku ......

Gość gość
Norwezki islandki ale też holenderki to bardzo ładne Panie i nie mają roszczeniowego podejścia do życia i mówię to jako kobieta

Gość gość
Młode Niemki z okolic Monachium też sa piękne

Gość gość
dlaczego akurat z okolic monachium?:)

Gość gość
Chyba dlatego ze blisko do Czech i sporo Polaków tam było , nie mówiąc ze bawarczycy to jest "inny rodzaj " Niemców np w Monachium i Bawarii kobiety mają bardziej twarze jak skandynawki niż jak helgi

Gość gość
Np w Bawarii jest dużo blondynek z małymi nosami i niebieskimi oczami i wogole bawarki ubierają się bardzo kobieco i ładnie , noszą sukienki ropy z jakimiś babskimi pierdutnikami obcasy , ładne są , nawet sporo ładniejsze od Rosjanek i ukrainek tam mieszkających , więc to bzdura ze Niemki wszystkie sa brzydkie , mi podobała się taka Jenny, Ale nazwisko miała podejrzanie czeskie :D

Gość gość
Czy norwezki są ładne ? Popatrz na silje norendal , i odpowiedz sobie sam

Gość gość
Albo norweska piosenkarka astrid smeplass

Gość gość
Piękna szwedka natomiast to Helena mattson

Gość gość
Holenderki też sa piękne i bardzo mile na dodatek , charne joubert to Holenderka

Gość gość
ja tam myślę, że polaka nie jest tak łatwo odróznić od niemca, holendra czy skandynawa.

Gość gość
Chyba oszalales , Polacy mają gęby jak ruski i ukraince , jakby Polaka postawić koło skandynawa to by go kobiety zabiły śmiechem , skansynawowie maja dosłownie wszystko inne niż Polacy , a Holendrzy to już wogole jak z innej planety

Gość gość
przesadzasz. Nie każdy polak wygląda jak rusek czy ukrainiec, chociaż faktycznie niektórzy wyglądają. Wziąć szczupłego polaka blondyna i będzie podobny. Wielu niemców czy skandynawów ma zresztą ciemny blond albo rudawe. Mnie by nie rozróżnili na pewno, bo mam rudą brodę haha

Gość gość
Nie chodzi o kolor włosów !! Skandynawowie maja zupełnie inna budowę szczęki , maja podłużne kwadratowe szczęki z wystajacymi koscmi policzkowymi a Polacy to takie owalne Muminki albo kartofelkowo okrągłe głowy

Gość gość
ja jestem polakiem i nie mam żadnej kartoflowatej głowy. Mnie by raczej nie rozróznili, widziałem wielu skandynawów i naprawdę wyglądają różnie.

Gość gość
A masz ostro zarysowana zuchwe ? Zapadniete policzki i ostre kości policzkowe ?

Gość gość
przestań, wszyscy skandynawowie tak nie wyglądają!

Gość gość
No wybacz ale mój tata jest w połowie szwedem i bywam często w Sztokholmie i orebro

Gość gość
co to znaczy, że jest w połowie szwedką? Ty też jesteś w połowie szwedką?