Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci podoba wam się taki typ urody?

Polecane posty

Gość gość
Niektóre tak niektóre nie.Ta ze zdjęcia całkiem fajna , chociaż rzadko podobają mi się blondynki.

Gość przerost tresci nad forma
kobiety dziela sie na dwa typy urody - ladna i brzydka a nie norweski,szwedzki, niemiecki,hiszpanski etc :D facet to prosty osobnik nie zastanawia sie czy ma ladny nos a brzydkie brwi tylko albo jest ladna albo brzydka. ta na zdjeciu jest ladna.

Gość gość
wszystkie norweżki są takie ładne?

Gość gość
tak, ale uroda to nie tylko głowa i włosy

nie tylko, jeszcze wazne oproczy glowy czy jest gruba czy nie :D

Gość gość
przerost... musisz tak dosadnie?:)

Gość gość
Za wąskie usta chujowo się z taka całowąć

nic dosadnego tam nie bylo po prostu bawi mnie to forum :D a najbardziej mnie bawi jak kobieta mysli ze przecietny facet ma tak wyrafinowany sposob myslenia jak intrygi w jej glowie :D skoro ktos pyta o typ kobiet tzn. ze cche poznac opinie wiekszosci facetow wiec strescilem w jednym zdaniu. pomijam gender i gejow bo nie znam zadnego to sie nie wypowiadam jak oni postrzegaja. przecietny postrzega wlasnei tak czy ladna (glowa wraz z wloasami) i gruba albo nie, a reszta cech jest daleko w tyle jesli chodzi o sam wyglad.

Gość sęk
naturalna blondynka z piwnymi oczętami to jest rzadkość , podobnie jest z brunetkami , które mają błękitne oczy a oczy w kolorze lazurowym u brunetki to ogromna rzadkość i cud natury ale najważniejsza sprawa to , że nie wszystko złoto co się świeci , kobieta może być nawet cała ZŁOTA ale co z tego, jeżeli nie nadaje się do życia !

Gość gość
ja sie pytam czy wszystkie norweżki są takie ładne i wyglądają jak blond anioły bo nie wierze

Gość gość
Jaka rzadkość ? W 10 min mogę zamówić brunetkę z błękitem w oczach za parę stówek. Przestań pierdolić głupoty człowieku.

Gość sęk
czyli jednak rzadkość , skoro chcesz płacić kilka stówek za brunetkę z błękitem w oczach