Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
co wyróżniało tą skarbie od tych siedmiu innych że taka wyjątkowa...nie chodzi mi o wygląd...imię i takie inne bzdety...nie robię wywiadu środowiskowego :D...pytam z ciekawości

Gość gość
ma się rozumieć że każda kobieta na tym forum...też jest twoim skarbem...:D

Gość gość
no właśnie nie wiem jeszcze wszystkiego :D...choć niektórzy się mogą nie zgodzić...zastanawia mnie to czy twoje pisanie na tym forum jest powiązane z tęsknotą za tym skarbem...czyli czy jak się nasila to tutaj wracasz a jak 'na chwilę' zapominasz to olewasz te forum...czy może to tylko moja domena...:P

Gość gość
chociaż pewnie święta i dni wolne też mają sporo wspólnego z twoim powrotem na forum...a co się składa na to COŚ...:D?

Gość gość
czyli cały czas o niej myślisz...nie masz czasem nawet chociaż tygodniowej przerwy kiedy wydaje ci się...że uczucie się wypaliło...?

Gość gość
problemy ze snem to wina skarbie...czy inna strefa czasowa...:P?

nie mają... to COŚ to jest właśnie ta różnica pomiędzy tymi siedmioma naprawdę fajnymi kobietkami...

Gość gość
nie śpię...bo jakoś tak wyszło...ale pewnie nie długo mi się zachce...:P

mogę zasnąć w ciągu kilku minut... mogę też nie spać... to kwestia panowania nad organizmem...

Gość gość
skoro one są naprawdę fajne...to ona chyba jest boginią...jeszcze mi się zdarzyło aby podobało mi się siedmiu mężczyzn naraz...to chyba jakaś domena facetów...:P

widzisz, Ty masz tak samo też w Twoim otoczeniu jest x facetów a Ty dostrzegłaś właśnie tego

Gość gość
czuj...czuj...czuwaj...skąd takie umiejętnośc***anowania nad snem...wchodzić do czyichś snów też potrafisz :D...?

Gość gość
no tylko że mu bardzo daleko do ideału...więc w sumie nie wiem co w nim dostrzegłam :P...ale też głównie chodzi o to że nawet jak tylko podoba mi się ktoś...to skupiam się tylko na nim...a nie też na siedmiu innych :D...

Gość gość
chociaż...to chyba był głos...ma taki niski i męski...aż kolana mi miękną...:P

Gość gość
choćby nie wiem jak przystojny i idealny facet stanął na mojej drodze...mógłby być nawet w 100% ideałem...to i tak nie będzie lepszy od tego jednego 'nieidealnego'...to chyba musi być to COŚ :D...

Gość gość
i wejściowy...

więc widzisz tak naprawdę nie szukamy ideałów tylko tych którzy mają w sobie to COŚ

Gość gość
no tylko szkoda...że to COŚ nie zawsze jest z obu stron...albo jest ale zabrakło jaj aby się upewnić i zapytać wprost...tylko niedomówienia i własne domysły...co by było gdyby...

Gość gość
ten cały ut to baba?

Gość gość
ale chociaż jedna cecha która się składa na to coś :D...tak jak u mnie jego głos...no i jeszcze spojrzenie...na pewno jest coś takiego...nie wiem na ile faceci zwracają uwagę na głos u kobiet...ale w sumie to głos był pierwszą rzeczą na jaką zwróciłam u niego uwagę...