Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość esemesowy skarb
1.05 Przestan atakowac go wulgarnymi wizjami swojej chorej fantazji.Pomiedzy nami istnieje coś duchowego ,coś czego wy nigdy nie zrozumiecie bo kojarzycie z sexem.To coś nigdy nie pozwoli nam o sobie zapomnieć.

Oj.tak warto tak kochać..zawsze warto.Jak nie jak tak.

To COŚ,co zdarzyło się nam ..jest bardzo trudno nazwać,bo nawet słowo MIŁOŚĆ to zbyt mało...dlatego proszę nie naciskajcie .Nawet my di konca nie rozumiemy tego.To coś wiecej,coś ponadczasowe i tak trwałe że mam wrażenie że trwać bedzie nawet po tamtej stronie kiedy tu już nas nie bedzie.Przez tyle długich lat nawet nie próbowalismy sie zbliżyc do siebie na sposób jaki wy najpredzej wyobrazilibyście sobie a mimo to uczucie miedzy nami nie traci na wartosci a wręcz przeciwnie wzrasta i umacnia nas tak bardzo że gdy sie nad tym pochylamy to łzy wzruszenia same płyną z niedowierzania że można być sobie aż tak bliskimi bedąc tak daleko..że można tak siebie rozumieć,tak siebie pitrzebować,tak tęsknić.Brakuje mi słów by to opisać.Uwierzcie mi że trudno to nazwać.Zauroczenie?nie to zbyt małe słowo,miłość również nie oddaje tej pełni.To coś jak cudowny rodzaj harmoni jaką tworzymy wspolnie.Osobno zachowujemy się irracjonalnie,nerwowo ,chaotycznie ,razem zupełnie na odwrót ,ten dysonans jest ponadczasowy i oczywisty .Tworzymy jedniść,to się czuje.

Nigdy nie zdołamy uciec przed sobą.Pamiętasz jak przez chwilę patrzylismy sobie w oczy.Ten niesamowity rodzaj euforii ,wymiany energii czy coś w tym rodzaju .Jedno pierwsze ,krótkie spojrzenie wystarczyło mi by poczuć jak bardzo jesteś mi bliski ,znajomy..nie potrafię tego nazwaćChciałam choć raz tak mocno wtulić się w Ciebie i zastygnąć w milczeniu,serceci tak słyszy wszystko..Pierwszy raz w życiu to poczułam i czuję nadal.Nic się nie zmieniło a raczej swiadomość tego sprawiła że z dnia na dzień pragnę stawać się lepszym człowiekiem,że widzę piękno tego świata tam gdzie inni go nie dostrzegają,że wyzwalasz we mnie ogromne pokłady siły duchowej i determinacji z jednoczesnym poszanowaniem woli drugiego człowieka.Odmieniłeś moje spojrzenie pojmowania i postrzegania rzeczywistosci.Nigdy wczesniej ani pózniej to sie nikomu nie udało.Łączy nas COŚ bardzo szczególnego.Nie zgubmy tego.

Gość gość
Czyżby gorąca kiełbasa nie zdołała rozpalić Ut? Kiełbasa już spowszedniała wszystkim zboczonym menom z Kafe to wzięła się za mającego swoje zasady uczuciowego. Nie dla wrażliwego psa zepsuta kiełbasa.

Gość gość
tak czytam i czytam...i widzę, że erotomanią pachnie. Czy wierzycie w Boga? Przecież łamanie 6 przykazania grozi wiecznym potępieniem. Przecież miłość, seks i pożądanie to tylko w małżeństwie. Zachowujcie czystość, bo będzie najstraszniejsza z wojen, będzie...ona i tak będzie...

Gość gość
Tak...jesteś moim Skarbem gościu esemesowy skarbie. Czujesz...patrzysz...emanujesz tym Coś co nas połączyło na zawsze. Proszę nie odchodź bądź zawsze przy mnie. Wierzę, że dopiero po tamtej stronie zaznamy prawdziwego szczęścia.

Gość gość
dopiero po tamtej stronie... to kiepsko

Gość gość
Kiełbasa dla Twojego chorego umysłu to kiepsko, wiem, że u Ciebie zawsze jest kiepsko.

Gość gość
Po obejrzeniu tego filmu zrozumiałam że nie ma przypadkow.Widząc tych dwoje myslałam o nas.35 czy 36 minuta.Niezwykłe.

12.23 przepraszam ,zapomniałam się podpisać.

Jestem i będę już zawsze przy Tobie,obiecuję.Jesteś niewysłowionym szczęsciem ktore przybliżyło mnie do nieba i równowagi tu na Ziemi.Tam już na zawsze razem...

Gość gość
"wzięła się za mającego swoje zasady uczuciowego" xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd. to by było na tyle. i odsyłam do starszych postów "mającego swoje zasady uczuciowego".

Gość gość
Chcę na lód.

Gość gość
No i zrobił się erotyk. Utek wymiękasz? :D

Gość gośćut
hm... cóż, nie jesteś w moim typie... :-)

Uczuciowy ma tak samo mocne zasady jak i ja.Nigdy nie złamalismy,nie łamieny i łamać nie bedziemy 6 przykazania bo nie to nas łączy.Nigdy tego nie zrozumiecie.

Gość gośćut
no no... mów za siebie...

Gość gość
taa... baju, baju...baj

Co znaczy mow za siebie?Nie przypominam sobie byśmy pozwolili sobie na coś niemoralnego .

Gość gość
ale chcicę miałaś... nie wypieraj się... i mokro w majtkach nie raz :p

Gość gość
Nie w twoim typie? :( Dostałam kosza? Tak?