Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
Wyspij się choć troszkę. ..

Gość gość
Uczuciowy Trupie, chciałabym się z Tobą spotkać ale nie mogę. Strasznie zbrzydłam i wolałabym abyś mnie takiej nie oglądał. Ty wiesz kim jestem.

Gość gośćwdom
Ut spod jakiego znaku zodiaku jest twój skarb?Tylko tyle chcę wiedzieć.Po tym pytaniu nie będzie koleknych np.o pierwszą litere imienia,od razu usunę się z twojej drogi.

Gość gość
Mnie interesuje jej nr buta,potem usunę sie z twojego zycia,dopóki nie poznam rozmiaru buta Skarbie,będę tu pisać do woli :D:D:D

Gość gośćz1640
Te ty wyżej odwal się od Uczuciowego Trupa! Ja sobie nie życzę aby on podawał tu mój znak zodiaku! Ty nie wiesz kim jest autor tego tematu, ja wiem. Zresztą nie spodobałby Ci się uczuciowy bo sporo przytył ostatnimi czasy ale mimo to ja nadal go kocham.

Gość gość
waga :D:D:D

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
Nie wzdychaj tak bo jeszcze ktos Ci uwierzy, i jak fajnie?

Gość gość
Kocham Cię UT a gdy już umrę będę czuwać nad tobą, nawet gdy będziesz sobie walił konia.

Gość gość esemesowy skarb
Nie jestem wagą.Nr buta 36/37.Rozmiar ogolny 37.

Gość gośćut
16:40... my, uczuciowe trupy nie jesteśmy jakoś szczególnie wybredne... czy wymagające... także nie przejmuj się... z odrobiną sadełka jest Ci bardzo do twarzy... naprawdę taką tak naprawdę chciałbym Cię pamiętać Pulpeciku... i proszę... nie odchudzaj się przypadkiem... 👄

Gość gość
Ut twój skarbek serio miał odrobinę sadełka i był pulpecikiem czy sobie teraz kpisz z nas :D? No i przypadkiem nie nazwij swojego skarba w realnym życiu pulpecikiem bo może się fochnąć :D.

Gość gość
...pulpecik...:D :D :D ...dobre!

Gość gość
Ut módl się aby twój skarb kiedyś tego nie przeczytał o ile już tego nie zrobiła. Miałbyś p********e, pulpecik :D?

Gość gość
Nie wiem o co się tak obruszacie? Jak kobieta ma poczucie humoru to takie określenia ja bawią To bardzo pieszczotliwie. Skoro ma trochę tłuszczyku j jemu to odpowiada i podoba mu się to o co kaman? :o

Gość gość
...Skarbie teraz to kazda, wiec kazda powinna sie obruszyc za pulpecika, ktora ma nadprogramowe kilogramy...tej prawdziwej, nieistniejacej nic to nie obchodzi...

Gość gośćz1640
Tu prawdziwa skarbie, nie obruszyłam się bo jak już pisałam Uczuciowy Trup to też pulpecik ale uwielbiam każdy jego nadprogramowy kilogram. Więcej ciałka do kochania, zresztą jest taki słodziutki jak kluseczka :D.

Gość gość
utek nie odpowiadasz na nasze pytania,dlaczego hmm?

Gość WruszkaZembuszka1
Ut podawaj jej znak zodiaku! A potem swój! Chcę wiedzieć czy wasze znaki są kompatybilne! Ułożę dla was specjalny horoskop partnerski jeśli dodatkowo podasz wasze dokładne daty urodzenia + miejscowość.

Gość gośćz1640
Chociaż z tym pulpecikiem to jednak trochę przesada bo może figury modelki nie mam ale gruba też nie jestem. Ale wybaczam Ci uczuciowy bo Cię kocham i rozczulasz mnie. Z twarzy wyglądasz trochę jak nietoperek.