Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo jest ważne skierowane na badania?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o takie podstawowe przy ciąży, krew, mocz, glukoza, tokso, wr. Ile mam czasu od wystawienia zeby je zrobić ? A i jeszcze mam do was pytanie. Nigdy nir badalam tarczycy. Lekarz nie dal mi na to skierowania a widze ze inne kobiety badaja. Myslucie ze wartp dodatkowo zbadac? Tylko tsh czy cos jeszcze? Pozdrawiam.

Gość gość
Wizyty u lekarza pewnie masz co miesiąc, ja bynajmniej tak miałam. Badania robiłam robiłam na kilka dni przed kolejną wizytą. Także z miesiąc pewnie ważne. Ja z tarczycą miałam wcześniej problemy to mi zalecił zbadać tsh i ft4.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz. To jeszcxe mam trochę czasu, bo tydzien temu dostałam i za 3 tyg wizyta. Tarczyce chyba zbadam na wszelki wypadek. Kilka miesięcy temu poroniłam i szybko zaszlam znowu, nie zdazylam zrobić badan

Gość gość
Ja też pierwszą ciążę poroniłam,po trzech miesiącach znowu zaszłam i od razu poprosiłam lekarza aby przepisał mi luteinę na wszelki wypadek, brałam podjęzykowe 1*1. Udało się,dziś mam zdrową, śliczną córcię. Powodzenia!

Gość gość
Dziekuje :) ja w marcu mialam puste jajo plodowe, 3 miesiące po zabiegu zaszlam, teraz leci 9 tydzień. Boję się strasznie...

Gość gość
Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć!

Gość gość
Takie skierowanie na badania jest długo ważne. Mój mąż dostał skierowanie na badanie krwi w czerwcu a lekarka kazała mu je zrobić przed wizytą we wrześniu...

Gość gość
A wyniki szybko są?

Gość gość
Co do wyników to wszystko zależy od laboratorium w którym zrobisz.

Gość gość
Ale tak średnio ile się czeka? Może być nawet tydzien?