Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy odważyłybyscie sie kupic dzinsy przez internet?przeciez nie da sie zmierzyc.

Polecane posty

Gość gość

czy wg was mozna kuic spodnie przez net?ciezko jest zmierzyć więc nie wiem czy to ma sens.gdzie kupujecie spodnie i dzinsy zeby byly w miare dobrej jakosci?przez net czy w sklepach?

Gość gość
dzinsów raczej bym nie kupiła, ale kiedyś się zapierałam, że nie kupię nigdy butów w ten sposób...a zdazyło się i to nie raz. Jednak ja w ogóle lubię zakupy, więc dla mnie to nie problem wybrać się do galerii i czegos poszukać. Przez net zamawiam tylko wtedy, kiedy szukam czegoś szczególnego, czego w stacjonarnych nie znalazłam.

Gość gość
W zasadzie o każdym ubraniu można to samo powiedzieć jeśli chodzi o kupowanie online. Ba w sklepach też jest loteria rozmiarowa czasem. Zmierz swoje wymiary i dobierz sobie wg tabel sklepowych a jeśli masz wątpliwości to weź 2 rozmiar. Zawsze możesz zwrócić.

Gość gość
Ja kupiłam, ale taki sam fason jak kiedyś w sklepie stacjonarnym tylko inny kolor.

Gość gość
Ja kupuje, szczegolnie chetnie dzisny, ktore maja podzial na dlugosc regular, long i short. Czesto to brytyjskie sklepy. Jestem niska i kupujac stacjonarnie zawsze musiałam skracac, a tak to nie musze i w koncu dobrze nogawka lezy :-) jak nie pasuja to odsylam, ale wiekszosc pasowała jak ulal. Zamawialam rozmiar np. 36 lub 38 w zależności od aktualnej wagi i bylo ok.

Gość gość
Nie w życiu.

Gość gość
Przeciez sa podane wymiary i rozmiar. Ja zawsze kupuje 27 i nigdy nie byly za male ;/

Gość gość
Bez problemu kupuję dla siebie i dla męża. Wystarczy wymierzyć swoje spodnie i porównać wymiary z tymi z netu. Jeszcze nie zdarzyło mi się chybić z rozmiarem ;)

Gość gość
Ja kupuje na h&m ale mam typowo rozmiar 38 m i zawsze ten rozmiar mi pasuje z tego sklepu:)