Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszek_w_klatce

Mój chłopak w barze ze striptizem

Polecane posty

Ostatnio mój chłopak był na wieczorze kawalerskim mojego brata. Poszli do clubu ze striptizem. Każdy z nich zamówił po prywatnym tańcu. Mój chłopak opowiedział mi jak to wyglądało. Poszedł do jakiejś loży i tam na stoliku przez nim babeczka tańczyła, wlazła też na niego, "jeździła po nim" udając seks, potem rozebrała się do naga i się wypinała. on ją cała macał. Nie mogę sobie poradzić z tą świadomością. Nie spałam pół nocy. Jestem zazdrosna i wściekła, chce mi się płakać. Niey striptiz na kawalerskim to normalna rzecz. Ale coś takiego to dla mnie przesada, zwłaszcza ze to nie wieczór kawalerski mojego chłopaka. Wkurza mnie jakieś takie społeczne przyzwolenie na takie rzeczy na kawalerskim. Jestem tez wściekła na brata, nie mem ochoty iść z już na jego wesele. Nie umiem sobie z tym poradzić.... Dziewczyny czy byłyście w podobnej sytuacji?

też tak uważam. Jestem wściekła na mojego brata bo to on powiedział, żeby każdy z chłopaków brał taki tanie. Zapewne chodziło o to, że jak weźmie każdy to wtedy zapanuje zmowa milczenia. i jak weżmie każdy to wszyscy będą równi bo równo zgrzeszą. Ja na ten wieczór kawalerski udostepniłam mieszkanie na dwa dni, sama wyjechała, zrobiłam i zakupy, oraz nagotował, przygotowałam pościel. Jestem wściekła. Bo chciałam by brat miał fajny weekend kawalerski. A teraz chce mi się tylko płakać. I wiem ze nie mogę robić wyrzutów chłopakowi bo on powie "niepotrzebnie Ci mówiłem" i już więcej nic mi nigdy nie powie. Mam być w ten weekend świadkiem mojego brata, przygotowałam już nawet kopertę z zawartością 3 tys. a teraz jestem taka wściekła ze nie chce mu dawać tylu pieniedzy i w ogóle nie chce już być jego śiwadkiem

Gość gość
Jedynie wsciekla mozesz byc na swojego chlopa a nie na brata. Chlop rozum ma ?! Twoj brat nie odpowiada za niego. Poza to jest tylko brata sprawa i jego przyszlej gdzie organizowal kawalerski. Jak dla mnie wiejska to moda chodzic na striptiz. W imie czego?!

Mo chłopak powiedział ze mój brat ogłosił ze wszyscy biorą ten taniec prywatny. On nie chciał, ale tez powiedział ze długo go nie trzeba było namawiać. Wczoraj jak już wróciłam do domu to mu zrobiłam show w nowym wdzianku o jakim nawet nie śnił. chciałam pokazać ze wszędzie dobrze ale w domu najlepiej i się chyba udało... :) jednak dalej czuję ból

Gość gość
Prowooo nie ma takich glupich Lasek. Nie rozmawialas z chlopakiem co zamierzaja,itp.?! I jeszcze taniec mu zafundowalas czyli nagrode za to ze jest k u r w I a r z e m ???? Wypnij sie I zrob se z nim bachora bo jeszcze Ci ucieknie zawczasu. Aha. Moze tez uciec jak naplodzicie druzyne pilkarska. Ja bym powiedziala Panie mlodej I napewno nie poszla na slub. Niech wie,ze jest s****wem. Dajesz przyzwolenie na take rzeczy I sie jeszcze boisz ze nic Ci nie powie. Jakby nadal robil jakies numery to po holere Ci taka media szmata. Zdradzil Cie. Zyj I pobierz sie idiotko z nim!

Gość gość
To jest żenada. Kurwa prywatny taniec sobie zamawiać przed ślubem żeby jakaś obca łaska się jarac. Twojego brata przyszłej żonie tez współczuję .ja nie wiem kto to wymyślił ale to jest żałosne i oblesne. Dobre dla wieśniaków . A Ty głupia jesteś.

Macie racje! Jestem głupia. Gdyby to było normalne to bym nie czuła się fatalnie. Mój chłopak jest też świadkiem na tym ślubie, wiec jak zrobię aferę to będzie brat miał problem z dwoma świadkami! Przypuszczałam ze pójdą do baru ze striptizem, ale o takim prywatnym tańcu to nawet nie miała pojęcia. Czemu życie jest tak powalone. Myślę, ze wolałabym mieć chłopaka pierdołe to by takich numerów nie robił. Myślę, że nie zasługuje na takie akcje.

Gość gość
Rozumiem pooglądać jakąś pannę, faceci to wzrokowcy, zresztą na ładna kobietę czy ciekawego mężczyznę dziewczyna też spojrzy, ale curva macać, jesli jest z tobą? Nie mogłabym spojrzeć na niego po czymś takim

Gość gość
ubierz się seksownie i też zatańcz swojemu facetowi, zrób mu prywatny pociągający seksowny striptiz aż go rozpalisz do czerwoności ale po co... lepiej leżeć jak kłoda i tyle🖐️

Przypomniałam sobie jeszcze jedną rzecz. W nocy kiedy był na tym strptizie zadzwonił do mnie. Powiedział że ma na mnie ochotę i czy bym przyjechała do mieszkania na bara bara. Był trzeźwy. Wrócił wcześniej do domu, reszta bawiła się jeszcze w klubie.

Gość gość
Znaczy podniecila go obca k u r e w k a. Ja bym podziekowala ale ty glupia tlumaczysz swa miloscia bo jakby on kochal Cie to by takiego swinstwa nie zrobil. Jeszcze kryjesz swego brata szmate. Szkoda panny mlodej bo bedzie ja oszukiwal do konca zycia! Nawet zal mi Cie nie jest! Traktuja Cie jak sobie pozwalasz! Masz poczucie wartosci scierki do podlogi!

Gość gość
Napalil sie na tamta laske, ale ze nie mogl jej puknąć, to zadzwonic do ciebie... Nienawidzę czegos takiego, jak czytam takie tematy, to mi sie nawet z moim facetem odechciewa rozmawiać :/

Gość gość
14:08 czemu? Przykro mi dziewczyny. Ja na szczescie wierze lecz jestesmy krotko bo 4mies.ze soba.