inspirantgirl 0 Napisano Sierpień 8, 2016 Witam. Ostatnio uprawiałam sex przerywany z chłopakiem. Doszedł długo po wyjściu ze mnie własną ręką. Parę dni przed tym, zakończyłam terapię hormonalną. Byłam kilka dni po miesiączce, więc były to akurat moje dni niepłodne. Kochaliśmy się parę razy, ale po każdym stosunku i przed rozpoczęciem następnego, mój chłopak oddawał mocz, w którym mogły pozostać plemniki z wytrysku. Czy w tej sytuacji, jest możliwość zajścia w ciąże ? Jeśli tak, jak duża ? Wiem, że takie zachowanie było nieodpowiedzialne z naszej strony i na pewno nie powtórzymy go nigdy więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2016 Powtórzyć bedziesz mogła za 9 miesięcy.Dziewczyny dlaczego jesteście tak nie myślące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspirantgirl 0 Napisano Sierpień 8, 2016 Czyli w tej sytuacji ciąża jest możliwa ? Mimo, że były to moje dni niepłodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 a skąd pewność że to były dni niepłodne? Skoro dopiero co zakończyłaś stosować hormony to mogło byc różnie. Pewności nie ma i dlatego ciąża jednak może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 Najwyzej będziecie mieli slodkie maleństwo. Nic strasznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 No ja zaszlam zaraz po okresie na drugi dzien tez byly nieplodne. Ale czy zaszlas bez wytrysku w srodku to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 Skąd wiadomo czy był wybuch w środku czy nie.W czasie gorącego sexu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2016 By wiedzieć kiedy masz dni płodne powinnaś wyznaczać sobie fazy cyklu na bieżąco, owulacja może się przesunąc więc kalendarzyk jest nieskuteczny. Nie wyznacza się ich trudno, ale jeśli będziesz mieć jakieś wątpliwości zawsze możesz sięgnąć po specjalny tester. bardzo dobre są te na ślinę np afrodyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach