Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok starań i dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Z narzeczonym staramy się o dziecko od roku. Moja lekarka wystawiła mi skierowanie do kliniki płodności, ale musze czekać na wizytę, a to może trwać do kilku miesięcy. Ostatnią @ miałam pod koniec maja, potem na początku lipca plamienia, i jedno plamienie pod koniec lipca. Robiłam 4 testy ciążowe, ostatni w połowie lipca, wszystkie negatywne. Objawy które możnaby nazwać ciążowymi mam, ale ja je mam od kilku miesięcy, więc raczej nic nie znaczą. Wiem, powinnam isc do lekarza [ale jak już pisałam czekam na wizytę] więc chciałam się po prostu spytać czy któraś z was miała podobne sytuacje, że testy negatywne a dziecko jednak się pojawiło? Co możnaby w tej sytuacji zrobić, skoro na lekarza muszę czekać?

Gość gość
Zacikawilo mnie jakie Ty niby masz objawy ciazowe nie bedac w ciazy?

Gość gość
Zaciekawiło mnie masło maślane,które wyprodukowałaś w poście autorko.Nie jestes w ciąży a objawy sobie wkręcasz.

Gość gość
Bete Se zrob

Gość gość
autorko mozesz miec zaburzenia hormonalne i przez to nieregularne cykle skoro tyle testow ni neg wyszlo to nie jestes w ciazy ja jak sie staralam o dziecko tez co miesiac mialam objawy ciazy ....

Gość gość
idz do zwykłego ginekologa niech ci zrobi rozpiske i zbadaj hormony bo napewno masz zaburzenia hormonalne z tego co opisujesz. Fakt ze zapłacisz za badania kilkaset zł ale bedziesz przygotowana do wizyty w klinice. I niech narzeczony zbada nasienie.

Gość gość
już bez przesady z tymi kilkoma stówami, koszt 1 hormonu to około 25 zł, a na początek wystarczy prolaktyna, progesteron i tsh

Gość gość
testy raczej by wskazały ciażę ,za bardzo chcesz i to tak własnie wychodzi poza tym też stawiam na zaburzenia hormonalne bo choćby te plamienia na to wskazują ,trzeba zacząć szukać przyczyny może niekoniecznie u ciebie, może u męża ,teraz dużo facetów też ma problemy

Gość gość
Narzeczony sie badal, wszystko super. Nie mieszkam w polsce wiec nie moge isc zrobic bety czy do ginekologa, tu trzeba na wszystko miec skierowanie. Dlatego sie zastanawiam co jest nie tak. Mowiac ze mam objawy ciazowe mialam na mysle ze ja czesto miewam mdlosci zawroty glowy zmiany nastrojow itp